- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
Yani sadece duygusal bir karar değil istenirse argümanlarla desteklenerek bu konu hakkında oturup essay yazılır bazıları ancak böyle tatmin olacak çünküMantıksal düzlem ne ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sadece duygusal bir karar değil istenirse argümanlarla desteklenerek bu konu hakkında oturup essay yazılır bazıları ancak böyle tatmin olacak çünküMantıksal düzlem ne ya![]()
Akademik jargon diyorsunYani sadece duygusal bir karar değil istenirse argümanlarla desteklenerek bu konu hakkında oturup essay yazılır bazıları ancak böyle tatmin olacak çünkü![]()
KipssAkademik jargon diyorsunhadi bakalım o da guzelmis
Katil olmak istemiyorum ama mecburum diye bişey yok !Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.
Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum
Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
ayyy cok zor bi durum once okurken "imzalamamaliydi" yazmisin onu sacma buldum okuma bosver dedim ama devamini okuyunca gercektende zor bi durum yaa Allah yardimcin olsun canimÖnceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.
Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum
Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
bir bebeğin hayatı burda insanlarn fikrini alıp karar vercek kadar basit olmamalı.. en kötü ihtimal kocanı affet ama o bebeğin canına kıyma..Maddi olarak her şeyini tek başıma fazlasıyla karşılarım.Ama manevi olarak pek de bir şey yapamam.Ya derecemi düşüreceğim ya da tamamen istifa edip çocukla ilgileneceğim ee o zaman maddi olarak bakamam.Sanırım ne yapacağım belli
Degişikli cumle kurmak istiyor dur bozmaMantıksal düzlem ne ya![]()
Yahu bu kafaları nerden alıyorsunuz, söyleyin bende edineyim bir tane..sacmalamaya çok ihtiyacım var bu aralar.. siz çocukları adamlara mükafat olsun odul olsun diye mi dünyaya getiriyorsunuz..sen çok iyisin akıllı kocacim, al sana bi bebe..yaramazlık yapmazsan iki sene sonra bi tane daha.. falan..Cicugunu kesinlikle aldir,seni aldatan adama mukafat gibi birde cocuk mu vereca.olmaz cocugun gelecegine yazik..bir kere yapan bidaha yapar niye hayatini karartiyorsun...lutfen aldir cocugu yazik
Ben hergun yaniyorum cocuguma kendime...