Türk filmine dönmüş hayatım

çocuğu aldırmak istesen de eşinin izni gerekecek, ben kürtaja karşıyım şahsen, allahın verdiği canı almam, siz kendinizidüşünüyorsunuz bence

Lütfen ama lütfen o çocuğu aldırmayın !

aldirma...
Allah sana onu verdiyse bir bildigi var...

erkeklerden goremedigimiz o sonsuz aski mutlulugu guzelligi sadakati bebeginin gozlerine bakinca gorebiliyorsun..
dogur birgun pismanlik duymayacagindan eminim..

Cocugunu aldırma büyüt ve kimseye helede oyle bir babaya verme evladini. Çocukları ayak bagi olarak goren bi toplumumuz var çocuğun olursa artik yuva kuramazsin bilmem ne... Evet cocuklara p..c diyen kisiler var ama onlar kandırır evlenir sonrada oyle der dusuncesine kapılman da yanlış insanlar gayette belli eder kendilerini cocuga olan tutumu bakışlarından anlarsin sahte yaklaşıyorsa yada samimiyetsizss anlarsin. Allah sana buyuk bir nimet bahşetmiş onun değerini bil. Biz kadinlarda yurek oldukca babasız on cocukta bakariz ;)

çocuk için bir şey diyemeyeceğim çünkü ben olsam kesinlikle aldırırdım!! bunun kalbinin atmasıyla, vicdanla bir ilgisi yok çünkü.

eşe gelince burada pek çok kadının aldatılma ve sonra affedip devam etme hikayesini okudum. büyük çoğunluğu mutsuz, şüpheli, geçmişi unutamamış, kendine güven sorgusu yaşayan kadınlara dönüşmüş.

aldatmak o anlık bir hata, aymazlık değil, karakterin davranışa dökülme biçimidir! ve devamı da gelir. o bir kapı gibidir, o kapıyı 1 kez geçen zaten sınırın öbür tarafını biliyordur ve artık korkmaz da...

umarım kendiniz için en doğru kararı alırsınız ve mutlu olursunuz

bütün yorumları okuyamadım ama konunuz gerçekten sıra dışıymış yorum yapmak istedim
öncelikle bebeginiz hayırlı olsun lütfen aldırmayın kıymayın ona hayat süprizlerle dolu ,şuan kötü günler geçiriyor olabilirsiniz ama insan herşeyle yaşamayı ögreniyor inanın buna
küçükken bize ögretildigi gibi 4 4 lük ,küçük bir kızken hayal ettigimiz gibi toz penbe degil hayat umarım herşey düzelir daha iyi olursunuz
eşinizin boşanma kagıdını imzalaması olayına gelince erkekler bizim gibi düşünemiyor düz mantıkla hareket ediyorlar imzala derken aslında imzalama demek istedigini anlamamıştır
olayın ayrıntısını bilmiyorum ama eşinizi affetmeniz ve bebeginizle mutlu yaşamanız dilegiyle
tabi umarım eşiniz bu mutlulugu hak ediyordur
Allah yardımcınız olsun

Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.

Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum

Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
Katil olmak istemiyorum ama mecburum diye bişey yok !
Ben 11 aydır uğraşıyorum neler neler ne ilaçlar ne filmler çekildim ama yok yok yok
Bi de şöyle düşün bak Allah in takdiri Allah vermiş sana bi lütuf belki çocuk sizin aranızdaki bağları güçlendirecek kocanı evine daha iyi bağlayacak eski konunu falan bilmiyorum ama bi kereye mahsus affet diyorum ben ve hamileligin boyunca da eşinin burnundan getir kölen olsun seni hamile hamile üzdüğü için...
Bunu sakın unutma veren canı ancak Allah alır...
İlerde ya keşke çocuğu digursaydim belki eşim düzelirdi demeyecegine emin misin ? Bence keşkelerde boğulacaksın ilerde bebeğini aldirirsan çünkü empati yapıyorum
Böyle bi zamanda Allah sana bi mucize bi lütuf belki de kocana bi şans vermiş bunu geri tepmemelisin eşini sevdiğini varsayarak söylüyorum bunu

Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.

Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum

Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?
ayyy cok zor bi durum once okurken "imzalamamaliydi" yazmisin onu sacma buldum okuma bosver dedim ama devamini okuyunca gercektende zor bi durum yaa Allah yardimcin olsun canim

Maddi olarak her şeyini tek başıma fazlasıyla karşılarım.Ama manevi olarak pek de bir şey yapamam.Ya derecemi düşüreceğim ya da tamamen istifa edip çocukla ilgileneceğim ee o zaman maddi olarak bakamam.Sanırım ne yapacağım belli
bir bebeğin hayatı burda insanlarn fikrini alıp karar vercek kadar basit olmamalı.. en kötü ihtimal kocanı affet ama o bebeğin canına kıyma..

çocugu aldırmamanın avantajları ve dezavantajları sunlar bence, hangisi agır basıyorsa ona gore karar ver
dezavantajı: bir omur boyu bu adamla iletişimde olmak zorunda kalacaksın, gelip gormek isteyecek biriyse yani. cocugun her onemli olayının içinde o da olacak ve sen mecburen goruseceksin. haklar iddia edip belki dava acacak vekaleti icin seni bir de burdan vuracak. artı yeni bir hayat kurmak istersen cocugun olması sorun teskil edecek. eşin senin yeni hayatına karışacak ve en onemlisi cocuk daha ilk gunden babasız olacak

aldırırsan: yasadıgın uzuntunun ustune bu adam yuzunden cocugundan olmak daha da uzecek, depresyona girebilirsin. belki 2. cocuk olma olasılıgı dusebilir.

bence artı eksileri yaz hangisi onemliyse ona gore ver kararını gec kalmadan

Cicugunu kesinlikle aldir,seni aldatan adama mukafat gibi birde cocuk mu vereca.olmaz cocugun gelecegine yazik..bir kere yapan bidaha yapar niye hayatini karartiyorsun...lutfen aldir cocugu yazik
Ben hergun yaniyorum cocuguma kendime...
Yahu bu kafaları nerden alıyorsunuz, söyleyin bende edineyim bir tane..sacmalamaya çok ihtiyacım var bu aralar.. siz çocukları adamlara mükafat olsun odul olsun diye mi dünyaya getiriyorsunuz..sen çok iyisin akıllı kocacim, al sana bi bebe..yaramazlık yapmazsan iki sene sonra bi tane daha.. falan..:deli: o çocuğun geleceğinin nasıl olacağını nerden biliyorsunuz.. kendi kendinize hükümler verip günaha girmeyin..ayıp be..

Bebeğe kıyma,eşin durumu bilsin hemen affetme hamilelik süresince yine ayrı olun onu ölç tart bebeğin sorumluluğunu alsın beraber doktora gidin onsuz da olabileceğini ve çok güçlü olduğunu görsün o zaman yeniden barışırsınız.

Back
X