Türk filmlerindeki oyunculara benzemek

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Benim derdim cirkin olmak. boyumun olmamasi, minyon olmam ...
Bir albeniligim yok. Öyle olacak ki 24 yasima kadar bir erkek asik olmadi bana ya da seytan tüyüm yok insanlari bana ceken ki cevremde de herkes benden kacar.

Dün iftar da uzaktan tanidigim cok samimi, iyi niyetli, sicakkanli bir kizla beraberdik. Oturduk konustuk baya sonra bana Türk filmlerindeki oyunculara benziyorsun dedi dogal güzelligin var dedi. Sasirdim dogrusu. Bir diger kiz da bana yesilcam daki artistlere benziyorsun demisti. inanasim gelmiyor. bu bi iltifat mi onu da anlamadim. Eski insanlara benzemek sanirim pek bir iltifat degildi. Sanirim eski zamana aitim

Artistlere benzetmişler işte demek ki çirkin değilsin.

Bir de eski insan diye birşey yok ki, onlarda aynı insan bizde, bana komik geldi burası.

Giyim olarak ya da saç, makyaj olarak benzetilmiş olabilirsin.

Kadın sadece güzelliğiyle var olmaz.
Yürüyüşü, konuşması, bilgisi, kültürü, hayata bakış açısı, başarısı, kendi ayakları üzerinde duruşu, kendine bakış açısı. çevresindekilere ilgisi, vicdanı, merhameti, ışıldayan gözleri...
Kısaca donanımlı olması önemlidir kadının..

Sırf güzelliğe aşık olanları, iki sevgi sözcüğüne kanacak kadar saf ve donanımsız olanları, hayır diyemeyecek kadar özgüvensiz olanları, sadece dış güzelliğe önem verenleri, bir adam uğruna o güne kadar senelerce verdiği emekleri, eğitimini hiçe sayıp köleliğe evet diyenleri hep görüyorum bu sitede. Hepsi mutsuz hepsi dertli...

Sen kendini seversen herkes sana hayran kalır.

Herkes biblo gibi olmak zorunda degil
Belki boyun kisa ama tenin guzel ,sacin ,kasin gozun guzel .
Ne cirkin kizlar taniyorum fistik gibi cocuklari kapmislar
Ne guzel kizlar biliyorum
Kendilerini bi öküze heba eden.
Bosver takilma boyle seylere .
Stil yap ,makyajla ugras,esprili ol,samimi ol ,temiz ol
Bitti gitti

Nerden baktigina bagli. Senin baktigin yerden eski neslin pek bir guzelligi yok.

Gorunusunden cok sikayet ettiysen, o da bir sey soylemek zorunda hissetmistir. Ona buna pek bakma bu konularda. Bu ruh halinle Angelina Jolie'ye benzetilsen yok canim nerde dersin.

Saçınız şeklinden dolayı falan demiş olabilir mi?
Ama açıkçası biri bana öyle bişey dese sevinirdim. Gayet güzel kadınlar..

Güzelliğiniz için sizinle birlikte olanlar, hamilelikte, lohusalıkta, yaşlandıkça, güzelliğiniz azaldıkça başka güzelliklere doğru kayarlar...
Ki bende güzelsinizdir de, biraz kuruntu yapıyor gibisiniz...
minyon olmak iyidir, daimi genç gösterirsiniz.
Türk erkekleri de 190 degil zaten, çokta uzun boya ihtiyaç yok :)
Karakteriniz, görgünüz, zekanız, başarınız olduğu sürece karşınıza iyi insanlar çıkacaktır merak etmeyin...

Ayşen Gruda mı Filiz Akın mı?
Bunlar da önemli
Şaka bir yana fakat
Çevrenizdekilerin sizden kaçma sebebini az biraz biliyorsunuzdur.
Sadece çirkinlikle olmaz.

samimi davraniyorum herkese icten davramiyorum.. iyi niyetli olmak sanirim karsiya pek bi cool effekti vermiyor

Başarım eksik insallah o da olacak. cok sagolun :)

samimi davraniyorum herkese icten davramiyorum.. iyi niyetli olmak sanirim karsiya pek bi cool effekti vermiyor
Aşkla cool olmanın inan bağlantılı bir yanı yok.
Ben görünüşte fazlaca cool ama tanıdıkça da bıcır bıcır biriyim.
Kimse bana sadece dış görünüşümden aşık olmadı, onu sevenler de var ama aşk tamamen samimi duygular içerir.
Kendini sevmek diyorum ben.

Yeşilçam artistlerinin ortak özellikleri güzel gözler, düzgün bir cilt, ihtişamlı saçlar, melül bakışlar, dolgun dudaklar. Bence iltifat gayet. Hangisi çirkin ki benim aklıma gelmedi. Bence siz çirkin olduğunuzu düşündüğünüz için insanlara öyle yansıtıyorsunuz

Benim de boyum kısa. Hatta epey kısa ama bu erkeklere sevimli gelen bir şey. O yaşa kadar sevgilinin olmaması bunlarla alakalı değildir verdiğin enerji ile ilgilidir.

Keşke Türkan Şoraya benzesem....

o da türk filmi oyuncusu
o da yeşilçam artisti
o da eski

anladın mı :)

Bence guzel bir makyaj tene giden sac rengi veya stili bambaska bir hava katabilir. Tenim baya beyaz saclarim koyu kahveydi sariya boyattigimdan beni sanki bambaska bir benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…