Elektrikli Mutfak Aletleri Türk Kahvesi Makinesi önerisi

nympho

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1
0
6
35
İstanbul
Hanımlar Merhaba,

Ben yılbaşı hediyesi olarak Türk Kahvesi Makinesi almak istiyorum.
Fakat hangi ürünü alacağıma karar veremedim. Aklıma takılan maddeleri aşağıda sıralayacağım, sizlerin yorumlarını bekliyorum.

1- Öncelikle hangi markayı önerirsiniz.
Esse?
Homend?
Tefal?
Korkmaz?
Arzum?
Arçelik?
2- İlla çelik olmalı mıdır? Dikkat çekici bir şekilde çelik ürünler daha mı iyi?
3- Resistansının önemli olduğu söyleniyor. Sizlerin kullandığı ve memnun olduğu makinelerin resistansı nedir?
4- Çay ve türk kahvesi makinesini birlikte kullanan ve memnun olan var mı?

Şimdiden çok teşekkürler. :112:

Hanımlar Merhaba,

Ben yılbaşı hediyesi olarak Türk Kahvesi Makinesi almak istiyorum.
Fakat hangi ürünü alacağıma karar veremedim. Aklıma takılan maddeleri aşağıda sıralayacağım, sizlerin yorumlarını bekliyorum.

1- Öncelikle hangi markayı önerirsiniz.
Esse?
Homend?
Tefal?
Korkmaz?
Arzum?
Arçelik?
2- İlla çelik olmalı mıdır? Dikkat çekici bir şekilde çelik ürünler daha mı iyi?
3- Resistansının önemli olduğu söyleniyor. Sizlerin kullandığı ve memnun olduğu makinelerin resistansı nedir?
4- Çay ve türk kahvesi makinesini birlikte kullanan ve memnun olan var mı?

Şimdiden çok teşekkürler. :112:

bende Arçelik telve var harika bir şey bol köpüklü yapıyor onu tavsiye ederim:)

canım aldın mı bilmiyorum ama hepsi nerdeyse aynı bende arçelik telve var güzel yapıyor kahveyi bol köpüklü annemde de sinbonunkisi var bence arasında bir fark göremiyorum ben sinboyu saklaması daha kolay hem de daha ucuz bana arçelikten hediye vermeselerdi ben de sinboyu alırdım

arçeleik telve canım ben çok araştrdım.tekli ve çiftli seçeneği var.çeyizime de alacağım :) memnun olmayan duymadım.kendı kapanıyor taşma derdi yok ve bol bol köpüklü

makul fiyat olsun dersen arkadaşta önermiş sinbo var marketlerde inidirme giriyor 25 liradan 20 liraya iniyor o da çok güzel.istemeye geldiklerinde almıştım apartopar.ama ben çeyizime arçelik alacağım.diğer kahve makınalarında başında bekle karıştr taşmasın derdi var.arçelikte bu yok.

Kizlar bende arceligin telvesini yeni aldim evet sinbonunkide guzeldi ama arceliginki cok pratik sonucta dokulme derdi köpük olustumu olmadimi derdi yok ben suan cok memnunum

Back
X