Maske Tarifleri türk kahvesiyle peeling!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kahve telvesi cildi koyulaştırıyor dikkat edin,koyulaşmak istemeyen bayanlara kullanmamalı bence,hem de cildi cizdiği doğru,bi arkadaş cildi flan cizmio demiş ama o cizikler zten gözle görülebilen cizikler deil,ileriki yaşlarda cilt çökmesine cizgi cizgi kırışmasına neden olan ciziklerden,uzman bi dr anlatmıştı bi programda,ondan bence kahve telvesi kullanmayın

nasil koyulaştırıyor anlamadımmm?
ben zaten açık bugadyımda koyulaşmakta istemem yani açık ten daha hoşuma gidiyor

basbaya cildi esmerleştiriyor rengi çok koyu die,yani haftada 1-2 defa uygulayanlarda esmerleştirir,benim bi ark kollarına yapıodu bi süre sora kolları kararmaya başladı benden sölemesi dedim yine herkes kendi bilir...

ben haftada bir yapıyorum tüm vücuduma
selülit kremlerinin içinde de kafein bulunuyormuş selülitim yok ama yine de yapıyorum ben

hayır olmadı ama ben de yeni başladım yüzüme yapmıyorum el ve bacaklara yapıp iyice yıkıyorum sonra

Limon, telve ve birazcık da zeytinyağı koyarak ben de denemiştim bunu bacaklarımda. Yumuşacık yapmıştı. Ama ayda bir fln yapmak lazım bence kese yapmak da çok faydalı bu arada.

basbaya cildi esmerleştiriyor rengi çok koyu die,yani haftada 1-2 defa uygulayanlarda esmerleştirir,benim bi ark kollarına yapıodu bi süre sora kolları kararmaya başladı benden sölemesi dedim yine herkes kendi bilir...
Ayy evet suan arap baci gibiyim Arkadasininki gectimiEsmer oldum resmen Napmam gerek duzelmesi icin Nolur cevap versin bilen biri

Kızlar bende sizinle kendi denediğim peelingimi paylaşmak istedim bebek yağına biraz şeker koyup dairesel hareketlerle ovalayıp yıkayın cildiniz muhteşem ve pürüzsüz oluyo denedim ve hiç nemlendiriciye ihtiyacım olmuyo normalde çok kuru pul pul dökülen bi derim vardı bu peeling sayesinde şimdi yumaşık bir tene sahip oldum tavsiye ederim ama yaģlı bi cildiniz varsa ayda 1 yapabilirsiniz

:içelim:
bayanlar türk kahvrsinin eşsiz tadı sadece damaklarımıza tat vermiyor ellerimizin güzelliğinede güzellik katıyormuş. Nasıl mı? bir fincan kahvenizi içtiniz ya telvesi?? telvesini ellerimizin üzerine bir güzel sürüyoruz.yavaş, dairesel hareketlerle ellerimize masaj yapıyoruz. elimzdeki bütün ölü hücreler bu sayede gidiyor.ellerimizi ılık suyla yıkadıktan sonra bir kaç damla limonla günlük kullandığımız el kremimizi karıştırarak tekrar ellrimize masaj yapıyoruz. hem yumuşacık oluyor hemde ellerimiz için doğal bir pleeng sağlamış oluyoruz. ben her hafta bir kaç kere yapıoyrum. kış günlerinde hem ellerimi çatlaklardan koruyorum. hemde yumuşacık bir tene sahip oluyorum. tavisye ederim..:1yes2:
Bu harika bilgi için teşekkür ederim ben de gün içerisinde içtiğim Türk kahvelerinin telvesiyle cildime peeling yapıyorum çöpe gideceğini harika bir bakım oluyor henüz dinlemeyenlere Ben de tavsiye ediyorum

Bunu uzun zaman evvel kesfettim hatta ve hatta telvenin icine bir cay ks hakimi z.yagi ve bir iki damla limon katarsaniz daha etkili aonuc alirsiniz. Ardindan da gul suyu ile tonik ohh miss

Back
X