• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Türk Kahvesi İle Peeling

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mavikelebek06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
88
37
3
43
Merhaba arkadaşlar, Türk kahvesi ile peeling yapan var mı bilmiyorum ama ben yaptım ve inanılmaz iyi hissettiriyor. Yapılışı da çok basit. 2 kahve kaşığı Türk kahvesinin içine bir miktar soda ve bir kaç damla zeytinyağı koyup karıştırıyoruz. Sonra bu karışım ile öncelikle yüz bölgemiz olmak üzere diğer bölgelere de uyguluyoruz. Yani ovarak masaj yapıyoruz. 5-10 dk kadar. Sonra duru su ile yıkıyoruz. Tataaaammm pürüzsüz bir cilt çıkıyor ortaya. Burun kenarında yada çenede ele gelen pütürlerin hepsi yok oluyor.

Merhaba arkadaşlar, Türk kahvesi ile peeling yapan var mı bilmiyorum ama ben yaptım ve inanılmaz iyi hissettiriyor. Yapılışı da çok basit. 2 kahve kaşığı Türk kahvesinin içine bir miktar soda ve bir kaç damla zeytinyağı koyup karıştırıyoruz. Sonra bu karışım ile öncelikle yüz bölgemiz olmak üzere diğer bölgelere de uyguluyoruz. Yani ovarak masaj yapıyoruz. 5-10 dk kadar. Sonra duru su ile yıkıyoruz. Tataaaammm pürüzsüz bir cilt çıkıyor ortaya. Burun kenarında yada çenede ele gelen pütürlerin hepsi yok oluyor.

evet ben yüzüme eskiden çok yapıyordum. şimdi cilt bakımı seanslarına gittiğim için gerek duymuyorum. ama memnundum.
bir tanıdığım yaptır da o tarz türk kahvesi ile tüm vücut 75 liraya evlendiği günün 1 gün öncesi yaptırdı. öve öve bitiremedi. 2 3 gün etkisi kalmış. zaten onun için yetmiş :)

yalnız ben sodadır zeytinyağıdır katmıyordum. fark oluyor mudur bilmiyorum.

Bence kesinlikle oluyor. Soda ihtiyaç duyduğumuz mineralleri sağlıyormuş. Zeytinyağı da yumuşacık yapıyor. :21: Tüm vücutta iyiymiş denemek lazım :KK28:

Bence kesinlikle oluyor. Soda ihtiyaç duyduğumuz mineralleri sağlıyormuş. Zeytinyağı da yumuşacık yapıyor. :21: Tüm vücutta iyiymiş denemek lazım :KK28:
Bilgi için çok teşekkürler bende yapcam bugün
Yüzde rahatlikla duruyomu patates yapiyorum faydasini gördüm ama yüzümde durmuyor surekli dusuyo:(

Bilgi için çok teşekkürler bende yapcam bugün
Yüzde rahatlikla duruyomu patates yapiyorum faydasini gördüm ama yüzümde durmuyor surekli dusuyo:KK43:
Uzun süredir yapmayı unuttuğum bir bakım şimdi görünce aklıma geldi gerçektende çok faydalı ve maske kıvamında oluyor, sadece kurumaya başlayınca hafif hareketlerde masaj yaparak fazlalığın dökülmesini sağla sonra yıka tadamm mis gibi cilt..

Uzun süredir yapmayı unuttuğum bir bakım şimdi görünce aklıma geldi gerçektende çok faydalı ve maske kıvamında oluyor, sadece kurumaya başlayınca hafif hareketlerde masaj yaparak fazlalığın dökülmesini sağla sonra yıka tadamm mis gibi cilt..
Teşekkür ederim canım cevabin için
Birde batıklara iyi geliyo duydum bacaklarimda sivilce var.:( iyi gelirmi acaba
Birde Ben kahve yapar gibi yaptim telvesini aldım sonra digerlerini ekledim yoksa pisirmeden mi yapmaliydim

Teşekkür ederim canım cevabin için
Birde batıklara iyi geliyo duydum bacaklarimda sivilce var.:KK43: iyi gelirmi acaba
Birde Ben kahve yapar gibi yaptim telvesini aldım sonra digerlerini ekledim yoksa pisirmeden mi yapmaliydim
Ben iki türlüde denedim pişmişi daha çok sevdim açıkçası, hem uygulaması, hemde sonuç daha iyiydi.. Bacaklarımda sadece birkez kullandım sonuç güzel ama banyoda sürüp bekletmek zor geldi açıkçası ama en güzel yanı banyonun içi kahveci dükkanı gibi kokuyor :KK53:

Selenofil Selenofil az önce yaptım ve yıkadım yüzüm ve ellerime, ilk kez zeytinyağı ilave ettim, ben normalde limon damlatıyordum sadece, ama böylede sevdim hatta zeytinyağlı parlaklık verdi cildime :KK76: Hatta o kadar gaza geldim ki banyodan sonra duvarları ovalamayı göze alıp vücuduma da süreceğim:KK53:

Ben iki türlüde denedim pişmişi daha çok sevdim açıkçası, hem uygulaması, hemde sonuç daha iyiydi.. Bacaklarımda sadece birkez kullandım sonuç güzel ama banyoda sürüp bekletmek zor geldi açıkçası ama en güzel yanı banyonun içi kahveci dükkanı gibi kokuyor :KK53:
Selenofil Selenofil az önce yaptım ve yıkadım yüzüm ve ellerime, ilk kez zeytinyağı ilave ettim, ben normalde limon damlatıyordum sadece, ama böylede sevdim hatta zeytinyağlı parlaklık verdi cildime :KK76: Hatta o kadar gaza geldim ki banyodan sonra duvarları ovalamayı göze alıp vücuduma da süreceğim:KK53:
Ohhhh çok iyi yapmışsın guzelimm bende bugün yaptim bide yüz sqbunumla yikadim yumuşacık oldu kışın bakim daha çok istiyo yaaa.:) birde benim yüzüm de leke sivilce pek olmaz bu aralar çizgiler oluştu yüzüm de:( yaslandim mi lan dedim.:D çok strese girdim bu aralar benim ilk cildim etkileniyo ne zaman stres yapsam yuzumde birşeyler cikiyo sence surekli yapsam geçer dimi canim
Birde sen ne kadar şu ne kadar kahve koydun pisirirken
Ben ilk yağ soda denedim şimdilik bende çok memnunum ve kokusuna bayılıyorum. :KK68::KK50:

Ohhhh çok iyi yapmışsın guzelimm bende bugün yaptim bide yüz sqbunumla yikadim yumuşacık oldu kışın bakim daha çok istiyo yaaa.:) birde benim yüzüm de leke sivilce pek olmaz bu aralar çizgiler oluştu yüzüm de:KK43: yaslandim mi lan dedim.:KK70: çok strese girdim bu aralar benim ilk cildim etkileniyo ne zaman stres yapsam yuzumde birşeyler cikiyo sence surekli yapsam geçer dimi canim
Birde sen ne kadar şu ne kadar kahve koydun pisirirken
Ben ilk yağ soda denedim şimdilik bende çok memnunum ve kokusuna bayılıyorum. :KK68::KK50:
Haftada 1 yapsan, 1 aya kalmaz toparlanıyor cilt, ben geçen seferimden hatırlıyorum. Valla ben normal pişirdim kahveyi az şekerli bir güzel içtim telvesini beklettim soğuyana kadar onu kullandım. yüzüm ve elime yetti de arttı bile :KK48: Yüz için nemlendirici kullanıyor musun ? Ben senin yaşlarındayken başladım ve çizgilerin oluşmasını geciktiriyor diyebilirim. Fazla özellikli bir krem olmasına gerek yok yaşın gereği sadece nemlendirme özellikli cilt tipine uygun bir krem yeter

Haftada 1 yapsan, 1 aya kalmaz toparlanıyor cilt, ben geçen seferimden hatırlıyorum. Valla ben normal pişirdim kahveyi az şekerli bir güzel içtim telvesini beklettim soğuyana kadar onu kullandım. yüzüm ve elime yetti de arttı bile :KK48: Yüz için nemlendirici kullanıyor musun ? Ben senin yaşlarındayken başladım ve çizgilerin oluşmasını geciktiriyor diyebilirim. Fazla özellikli bir krem olmasına gerek yok yaşın gereği sadece nemlendirme özellikli cilt tipine uygun bir krem yeter
Canım lazere gidiyodum da nemlendirici krem sürme kıl yapiyo dedi belkide kendi kremlerini satmak için dediler bende eskisi gibi kullanmiyodum onceden kremsiz duramazdim
Ama artık salladim o kadını helede dediginde sonra.:)

Back
X