Türk toplumu ve boşanma

Ne kadar abartmışsınız yaw.
Bizim gelinimizin ablası 2 defa boşandı.
2.evliliğinden 2 oğlu var. Oğullarıyla beraber baba evinde.
Babası mı? Seyyar satıcı. Yeşillik falan satıyor.
Diyarbakır'da gecekonduda. Bağlar gibi bir semtte oturuyorlar üstelik. Önce bir spor salonunda iş buldum ona. Temizlik yaptı.
Sonra oraya gelenler yardımcı oldu bir kurumda çay,temizlik işleri için başvurdu.
Son zamanda da kadro aldı.
Hiç öyle absürd olaylar da yaşamadı.
Yaşayanlar illa ki vardır da dünyanın sonu gibi aktarmanın mantığını çözemedim. Herkes ağzından salyalar akıtarak boşanmış kadınları pusuda bekliyor gibi lanse etmek aşırı saçma.
Sizin sorununuz ne anlamadım?
Gelip pencerenizi taşlayacaklar sanki o derece dramatize etmişsiniz .

Valla her şey insanın kendisinde başlar kendisin de biter.... Ben de boşandım 4,5 yaşında ki oğlumla yalnız yaşıyorum. Kimse bu konuda bana gık bile diyemedi dedirtmem biliyorlar... Tek farkında olduğum şey evli kadınlar boşanmış kadınlarla çok fazla samimiyet kurmak istemiyorlar :D

Ne kadar abartmışsınız yaw.
Bizim gelinimizin ablası 2 defa boşandı.
2.evliliğinden 2 oğlu var. Oğullarıyla beraber baba evinde.
Babası mı? Seyyar satıcı. Yeşillik falan satıyor.
Diyarbakır'da gecekonduda. Bağlar gibi bir semtte oturuyorlar üstelik. Önce bir spor salonunda iş buldum ona. Temizlik yaptı.
Sonra oraya gelenler yardımcı oldu bir kurumda çay,temizlik işleri için başvurdu.
Son zamanda da kadro aldı.
Hiç öyle absürd olaylar da yaşamadı.
Yaşayanlar illa ki vardır da dünyanın sonu gibi aktarmanın mantığını çözemedim. Herkes ağzından salyalar akıtarak boşanmış kadınları pusuda bekliyor gibi lanse etmek aşırı saçma.
Sizin sorununuz ne anlamadım?
Gelip pencerenizi taşlayacaklar sanki o derece dramatize etmişsiniz .
Kadının amacı farklı ya bence türk toplumunu aşağılamak kendisi mükemmel biz ülke olarak arıza usenmemiş bi dünya yazmış da yazmiş

Hayatı kendi çevreniz üzerinden değerlendirmeyin.Şu boşanmış kadın imajını önce kendi kafalarınızda yıkın.Bu fikriyata takılıp kaldığınız sürece boşanmak sorun olarak algılanır.Gayette boşanmış mutlu mesut yaşayan gereksiz insanlara gereksiz insanların lakırdılarına takılmayan vizyonu geniş kadınlar var.Kimseyi boşandı diye taşlamıyorlar.Taşlansalar kimse boşanamz.Türkiye de ki,boşanma istatistiklerine bir bakın.
Benim kafamda öyle birşey yok yalnız, bence mutsuz bütün kadınlar boşansin. Ben çevreden bahsediyorum . Benim cevremden değil, genel olarak böyle. Umarım yıkılır bu

Benim kafamda öyle birşey yok yalnız, bence mutsuz bütün kadınlar boşansin. Ben çevreden bahsediyorum . Benim cevremden değil, genel olarak böyle. Umarım yıkılır bu
Genel çevrede böyle bir algı olmaqdığını sizin kendi çevrenizde böyle bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Benim çevremde yok.Sizin kafanızda olmayan şeye takılmamanız gerekiyor

O değilde bazı kişiler konu sahibine .( nasıl bir toplumda yaşıyorsun? Ben hiç boşanan kadına öyle bakıldıgini görmedim , normalde öyle değil ) gibi yorumlar yapmış. Nasıl yani görmediniz?
Türkiyeden bahsediyoruz, gayette boşanan kadına kötü bakılıyor. Hala asilamadi maalesef bu sorun. Kadın hakları ne kadar gelişse de, güçlü kadınların sayısı artsa da, boşanan kadına kötü gözle bakan, erkekleri egemen sayan bir toplum var hala.
Bende kotu gozle bakan gormedim
Sanirim bu yasanilan bolgeyle sehirle vs alakali
Ben egedeyim , burada gayet olagan birsey
Kimse kimseye kotu gozle bakmiyor sirf bosandi diye

Back
X