Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası türk-yabancı bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

elalila

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
1
0
16
Antalya
bebegime bakıcı arıyorum .tam gun bakıcı (nepalli filipinli..) konusu da aklımda . deneyenler varsa lutfen tecrubelerınızı paylasır mısını?

bebegime bakıcı arıyorum .tam gun bakıcı (nepalli filipinli..) konusu da aklımda . deneyenler varsa lutfen tecrubelerınızı paylasır mısını?

bende aynı durumdayım filipinli bakıcısı olan duydum ama nepalliler sanırım türkiyede yeni. istanbulda bir danışmanlık firması temin ediyormuş maaş 600 dolar olarak filipinlileren çok daha ekonomik ama çalışma izni firma parası falan önce elinizden 3400 tl çıkması gerekiyor. birde firma yetkili kişisi çok ukala birkaç defa tel de görüştüm. sonra kıbrısta nepalli bakıcı getiren bir firma buldum şu an telde onlarla irtibat halindeyim hem maaş 350 euro hemde tel de görüştüğüm insanlar oldukça kibar ve mantıklı.Allah hepimize kolaylık versin zorrr işşşş

Selam;
Biz de aynı durumdayız. Filipinliler 1200 eurodan fiyat açıyolar. ödemek mümkün değil. nepal'li bakıcıları mega danışmanlığın getirdiğini duymuştum ama nepalliler konusunda bilgi sahibi değilim. filipinli çalıştıran tanıdıklarım var ve son derece disiplinli, saygılı, temiz, çocuk bakımı konusunda da oldukça iyiler. Napal'li nasıl olur bilemiyorum yoksa maaşları süper uygun. bi gidip görmek mi lazım aceba. ama nasıl anlıycaz bi görüşmeyle. bir de dediğin gibi 3400 lira verdikten sonra aa olmadı tüh de denmez :) kıbrıs'ta bulduğun ajanstaki bayanlarla tanışma şansın olmuyor tabi değil mi? :/

Kesinlikle ama keainlikle nepalli tavaiye etmiyorum. Biz nepalli bakıcı aldık acaip pişmanız

Bende oglum icin bakici aramistim Özbekistan uyruklu cok iyi abla ile çalıştık cok sevmistik birbirimiz simdi kızım icin tekrar bakacagim bir ajans var görüştüm kaliteli insanlar

Back
X