- 11 Şubat 2023
- 11.134
- En iyi cevaplar
- 2
- 26.084
- 528
- Konu Sahibi ellerimlekazidim
-
Kız uygulama bende de var hiç aklıma gelmemiştiYapay zekaya sordum
Türkan Şoray makyajı için vurucu nokta tabii ki kalın ve belirgin eyeliner! İşte sana kolay uygulayabileceğin adım adım tüyolar:
1. Doğru Ürünü Seç
• Jel eyeliner + açılı fırça: Hata yaparsan düzeltmesi daha kolay olur.
• Keçe uçlu eyeliner: Çizgiyi daha rahat kontrol edebilirsin.
• Dipliner: Daha ince ve kontrollü bir kuyruk için uygundur ama kalınlaştırırken zorlanabilirsin.
Öneri: Maybelline Gel Eyeliner + açılı fırça veya L’Oréal Matte Signature keçe uçlu eyeliner başlangıç için iyi olur.
2. Bant Yöntemi İşe Yarar!
.Gözünün dış köşesine, kaş ucuna doğru açılı bir bant yapıştır.
• Eyelinerını rahatça çek, taşan yerleri bantı kaldırınca kusursuz görünür.
3. Eyelinerı Aşamalarla Çek
1. İlk Çizgi: Kirpik dibine ince bir çizgi çek, gözünün en dışına geldiğinde biraz yukarı kıvır.
2. Kuyruğu Belirle: Bant varsa direkt çiz, yoksa göz altından kaş ucuna doğru hayali bir çizgi belirleyerek kuyruk yap.
3. Kalınlaştır: Kuyruğun içini doldur ve yavaşça göz içine doğru kalınlaştır.
4. Kedi Gözünü Keskinleştir
• Bir kulak çubuğunu micellar suya batırıp hataları temizleyebilirsin.
• Göz içine siyah kalem çekip pamuklu çubukla hafif dağıtırsan daha buğulu bir hava verir.
5. Rimel & Takma Kirpik
• Kirpiklerin zaten uzun ama daha dolgun görünmesi için hacim veren bir maskara kullan.
• Daha Türkan Şoray etkisi için: Dış köşelere tekli takma kirpik ekleyebilirsin.
Oysa ki uygulamayı bana öğreten senKız uygulama bende de var hiç aklıma gelmemiştisaol bebisim
Biraz once kayinpederin sonuçlarıni yorumlattim ama inan ki bu aklıma gelmediOysa ki uygulamayı bana öğreten sen
He o konuda bilgisi olanlar illa ki vardır yoksa bile kuaförler vardır muhtemelenBiraz once kayinpederin sonuçlarıni yorumlattim ama inan ki bu aklıma gelmedibirsbir deneyenler vardır tecrübe olur dedim
Ya bu makyajı sordurdum açıkçası 1500 istediHe o konuda bilgisi olanlar illa ki vardır yoksa bile kuaförler vardır muhtemelen
Elbise 500 makyaj 1500 vay anasınıYa bu makyajı sordurdum açıkçası 1500 istedi(sadece göz makyajı yüz yok)düğün dediğime de bakma dümdüz bir nikah , elbisemi 500 liraya aldım o nedenle evde yapayım dedim en kötü siler rimelden devam ederim
Elbise 500 makyaj 1500 vay anasını
Bence uygundur münasiptir daha iyisi olamaz hastasıyım bu kadınındüğünde ben.
Sonucunun güzel olmasıBence uygundur münasiptir daha iyisi olamaz hastasıyım bu kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?