A Aasal Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 5 0 1 Ankara 21 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasal #1 Merhaba herkese sevda ben...ben burnumu turkan soray burunu gibi yaptirmak istiyorum...hangi dr bunu becerebilir? Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Merhaba herkese sevda ben...ben burnumu turkan soray burunu gibi yaptirmak istiyorum...hangi dr bunu becerebilir? Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
greenlovecici ASLINDA OLAN HİÇBİRSEYİN ESKİSİ GİBİ OLMAMASI.. Kayıtlı Üye 21 Ekim 2013 376 142 123 35 21 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasal #2 Aasal .!.: Merhaba herkese sevda ben...ben burnumu turkan soray burunu gibi yaptirmak istiyorum...hangi dr bunu becerebilir? Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü Genişletmek için tıkla... Valla canim yuz tipin onemli olduki aynisi yapildi ya yakismazsa ?? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aasal .!.: Merhaba herkese sevda ben...ben burnumu turkan soray burunu gibi yaptirmak istiyorum...hangi dr bunu becerebilir? Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü Genişletmek için tıkla... Valla canim yuz tipin onemli olduki aynisi yapildi ya yakismazsa ?? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
A Aasal Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 5 0 1 Ankara 22 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasal #3 Yok,bana turkan soray a benziyorsun diyorlarda...gozlerim benziyor mus...sorayin burnunada bayiliyorum ben... Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Yok,bana turkan soray a benziyorsun diyorlarda...gozlerim benziyor mus...sorayin burnunada bayiliyorum ben... Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
misery89 Kendi masalımda kayboldum Kayıtlı Üye 16 Eylül 2012 1.287 1.007 333 22 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasal #4 canım iyi bir doktora gidersen yüzde birtakım oranlar oluyormuş türkan şorayın burnunun sana yakısıp yakışmayacağını söyleyecektir sonuçta bu işin eğitimini onlar alıyor
canım iyi bir doktora gidersen yüzde birtakım oranlar oluyormuş türkan şorayın burnunun sana yakısıp yakışmayacağını söyleyecektir sonuçta bu işin eğitimini onlar alıyor
A Aasal Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 5 0 1 Ankara 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasal #5 Hangi dr iyi peki? Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü