- 21 Kasım 2024
- 25
- 7
- 6
Öğretmenlerin güncel durumunu biliyorsunuzdur. Yakında evlenmeyi düşündüğümden başka şehir de istemiyorum. İzmir'e atanmak istiyorum atanabilirsem tabii. E durum bu olunca öğretmenlikten uzaklaşmaya vazgeçmeye ya da ertelemeye başladım. Düz memurluk düşünüyorum ama pek bilgim yok bu konuda. Atama sayısı çok az sanırım ve yüksek puan gerekiyor. Ayrıca İzmir istediğim için tam da İzmir'de düz memurluk açılır mı açılırsa ben atanabilir miyim bunlar kafamda hep soru işareti. Özelde çalışayım desem çoğusu tecrübeli istiyor. Başvurduğum birkaç yerden geri dönüş alamadım haliyle. 25 yaşındayım ama hiçbir iş tecrübem yok. Ne yapacağım konusunda baya kararsızım. Düz memurluk için bir ümit olur diye aşırı çalışıp çabalasam mı, öğretmenlik için İzmir'de akademi açılana kadar özelde iş aramaya ve sınav çalışmaya devam etsem mi kafam çok karışık. Bu belirsizlikler de moralimi bozuyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz tavsiyeleriniz var mı? Düşünceleriniz neler? Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim artık. (Konuyu az önce yanlış kategoriye açtığım için buraya açtım kusura bakmayın)