- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
Bir çoğumuz doğru yazım şeklini bilmiyor. Duyduğu neyse onu yazıyor.
Hepimizin böyle hataları vardır eminim.
Bazıları ise hiç özen göstermiyor , kendını geliştirebilme imkanı olsa da denemıyor
bır de alay ettiklerimiz var '' aaa herkez yazdı '' diye..
eğitim şansı olmamıştır ya da erken yaşta evlenmiştir kaynana, gorumce, anne baba etrafında kim varsa herkez demiştir ve bunu yazıya dökerken herkez yazar..
ama istese değiştirir mi değiştirir yavaş yavaş fırsatı oldukça okuyarak ..
Kımsenın kimseyi ezmeye hakkı yok
Ama bile isteye imkanı varken fok balığı tarzı konuşup bir de yanlış kelımeler yazıyorsa o zaman ayıplanır maalesef ..
Ben kendimi geliştirebilmek için eğitime önem verdim. Müzik , tiyatro özellikle üstüne düştüğüm alanlar oldu. Buna rağmen eksiklerim çıkabiliyor =))
Neticede herkeSin birilerinden öğrenerek düzelteceği bir şeyler vardır =)
Klasik örneklerle başlayalım
yalnız = doğrusu yalnız
antreman, antıraman :) = doğrusu antrenman
Hepimizin böyle hataları vardır eminim.
Bazıları ise hiç özen göstermiyor , kendını geliştirebilme imkanı olsa da denemıyor
bır de alay ettiklerimiz var '' aaa herkez yazdı '' diye..
eğitim şansı olmamıştır ya da erken yaşta evlenmiştir kaynana, gorumce, anne baba etrafında kim varsa herkez demiştir ve bunu yazıya dökerken herkez yazar..
ama istese değiştirir mi değiştirir yavaş yavaş fırsatı oldukça okuyarak ..
Kımsenın kimseyi ezmeye hakkı yok
Ama bile isteye imkanı varken fok balığı tarzı konuşup bir de yanlış kelımeler yazıyorsa o zaman ayıplanır maalesef ..
Ben kendimi geliştirebilmek için eğitime önem verdim. Müzik , tiyatro özellikle üstüne düştüğüm alanlar oldu. Buna rağmen eksiklerim çıkabiliyor =))
Neticede herkeSin birilerinden öğrenerek düzelteceği bir şeyler vardır =)
Klasik örneklerle başlayalım
yalnız = doğrusu yalnız
antreman, antıraman :) = doğrusu antrenman
Son düzenleme: