Turkcell Hat Kullanan Arkadaşlarım.........

nazarboncugum

naz kızım hoşgeldin......
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
10.682
4
206
41
Denizli
ben yıllardır turkcel hat kullanıyorum
bu sıralar diğer operatörlere bakıyorumda
kampanyaları çok güzel görünüyor
bu konuda turkcelin geride kaldığını düşünüyorum
şimdiye kadar hiç hattımı değiştirmeyi düşünmemiştim fakat şimdi
diyorum ki turkcel artık şansını fazla zorlamıyormu?
sizcede öyle değilmi?
bu şekilde düşünen sadece ben değilim çevremdeki dostlarımda böyle düşünüyor
diğer operatörlere ya geçtiler yada geçmeyi düşünüyorlar.........
bide bu numaran kalsın diğer operatöre geç olayı çok kötü oldu bence
kimi hangi operatörü aradığın belli olmuyor
sizlerin düşüncesi nedir bu konuda merak ediyorum?

ben turcellden vazgeçmem diğer hatlar istediğim yerde çekmiyor ama sen bilisin evet pahalı bazen kzııyorum ama tek her yerde çekmesi yüzünden hattı değiştimiyorum

bende turkceli seviyorum her yerde çekmesi bakımından ama kızıyorum işte
diğer operatörleri görmüyormusunuz bir birleriyle nasıl rekabet içindeler:umursamaz:

bende 7 yıldr falan avea kullandım sonra değiştrdım cunku knt kendılığınden gıtmeye basladı
sımdık vodefone kullanıyom cok memnunum
knt dayanmıyo ama 250 yukle 15 dk 1 knt süper
ayrıca bız sınırsız tarıfesıne geccez 55 tl ayda tum vodefone ve ev tellerı ıle sınırsız dığer hatlarla beleş konusma dakıkası cok fazla
turkcell kazık ya

turkcelli doğdum turkcelli ölürüm kaydirigubbakcemile3
diğer operatörden hattım da var onları da kullanılırm ama tek hat kullanıcaksam kesinlikle turkcell kaydirigubbakcemile

canım benim hattım vodefone..bende turkcelle geçmeyi düşünüyordum şu 1200 dakika aylık 35 milyonluk olandan faturalı hattan ..eşim 15 senedir turkcell faturalı hat kullanıyo...

nazarım canım bende turkcelliyim hiç değişmedim de burada kalma sebebim heryerde daha iyi çekmesi çekim alanı açısından yoksa başka operatörlerin kampanyaları daha iyii şimdilik turkcell deyim ilerleyen zaman ne gösterir bakalımm

bende iki hat var şuan turkcell ve avea ikisindende memnunum zemuszemusönceden vodefonum vardı tek kızdığım için ondan vazgeçtim :umursamaz:doğru düzgün çekmiyordu şimdi nasıl bilmiyorum

boncuğumm bende geçmişte çok uzun süre turkcell kullandım memnundum ama dediğin gibi şu an başka operatörlerin kampanyaları daha iyi seçenek sunuyor..şimdide var ama ben diğer operatörlerden birini kullanıyorum ama eşim turkcelle geçti

bende 3 yıldır turkcell kullanıyorum ama memnunda değilim kampanyaları oluyor 5 dk 1 kontur diye kampanya bitince yine alıyolar o konturleri bi şekilde biryeri aradığım zaman 2 dk konuşsam bir sürü kntrler gidiyıor ama turkcell de heryerde çekiyor tabi hem şikayetçiyiz hem kullanıyoruzz

bende 10 yıl türkcell faturalı hat kullandım kampanya başlayınca kontörlüsüne geçtim. haa avea da var tabi

Ben yıllardır avealıyım.
Çokta memnunum.

Mobil öğrenci tarifesine kayıtlıyım.

Herşeyden önce her yöne sms hiç bir tarifeye kayıtlı olmasanda 1 kontör.
Malum turkcell 2 kontör.

Avea içi konuşmalar 10 dk sı 2 kontör.
Diğer operatörleri aramakta ucuz. Ne kadar bilmiyorum ama ben aramaktan çekinmiyorum.

Ama bir çok turkcelli bei aveayım çok kontör gidiyor diye aramaz.

Ben operatörümü değiştirmeyi düşünmüyorum.

ben avea ve turkcell kullanıorrmm .. aveadan çok memnunum sabah 5 akşam 5 ücretsz konşyrm . turkcelde 150 ykleyenlere 5 dksı 2 kontr biliosnzdr ama avea da 150 yklediğinzde hediye dakikalar falan da gelio daha avantajlı her yonylee eşim ve arkadaşlarmn bir ksımı turkcelli olduğu için mecbriyetten kullnanlardanm.. avea da artk bir çok yerden daha iyi çekior bu arada kızlar

haklısın boncuğum..
kontör fiyatları biraz düşse ne güzel olacak..
ağa turkcel izin vermiyor herhalde..
şikayet ediyorum kampanyalarının sınırlı olmasından ve fiyatlarının yüksek olmasından ama..
numara aynı da kalsa hiç değiştiresim yok yaa nedense :sinifsinif:

Sedoş yaklaşık 2 yıldır telefon kullanmadığından haliyle hattıda yok :sinifsinif:
Hattım varkende hepsi vardı ;avea,vodafone,turkcell,starcep kaydirigubbakcemile3
Vodafone en iyisiydi ama :1rolleyes:

Ben hem avea hem turkcell hem de vodafon kullanıyorum...En iyi turkcell çekiyor konuşurken..Avea bazan kesiliyor..Vodafon da öyle...

Canım ben yaklaşık 11 senelik turkcell abonesi olarak söğüşlenmekten bıkıp 4 ay once vadafone geçtim ve 4 aydır bedava konuşuyorumhihoyyytValla harika bir duyguymuş...Her ay canım çıkıyordu fatura ödemekten...Hem konturluya geçtim..Şimdide her operatörle 3 dakıkası 1 konturmuş ona geçicem..Süpermiş valla çok şükür kurtuldum para tuzağından:)

Turkcel ve avea faturalı,vodafon kontorlu hattım..Avea hattım kamu personeli hattı olduğu için konuşma limitsiz..Zaten onunla da sadece eşimle,babamla annemle kullanıyorum..Turkcelim de eski hattım..Turkcelli olan arkadaşlarımla arada konuşuyorum...vodafonu da vodafonu olan tanıdıklarım için 40 yılda 1 uzunca konuşacağım zaman..60 dakikada 4 kontor kampanyası olandan..3 -4 ayda bir 100 lük kontor alıyorum o kadar...opuyorumnanaktan

Back
X