benimde ilk hattım türkseldi daha sonra hepsinden aldım 3 hattım vardı yani.. ama sonra hepsini eledim ev telefonunu dahi aramalara kapattık tek avea kaldı...
iyikide öle yapmışımzemuszemus
aveanın heryerden çekmemesine katılıyorum kesinlikle. ama acil numaralar zaten telefon kapalıyken,çekmiyorken,hatta şarjı bitmişken bile heryerden çekiyor..(112,155,156..)
benm hattım avea öğrenci tarifesinde.kesinlikle çok memnunum bu tarifeden.ailemde bir çok kişide bu tarifede o yüzden çok uygun konuşabiliyoruz. ayrıca sabah 5 akşam 5 uygularsanız bu sürede sınırsız konuşabiliyorsunuz.ve 500 yada 5000 sms tarifide yapınca her yöne yada avea içi msjlaşmak bedava gibi bir avantajıda var..size özel diye kampanyalarda ekstrası bazen çok güzel fırsatlar geliyor mesela ..(sık sık geliyor bu tür mesajlar)ayrıca patlıcandan da ekstra yine 180 dkk hediye geliyor her ay...yani bir kaç tarifeyi isterseniz aynı anda uygulayabilirsiniz..
ben telefonla çok konuşan biriyim, ama buna rağmen ne meslarım bitiyor nede kontürlerim çogu zaman indirimli konuşma sürem (bir ay) dolmasına rağmen hala kontürüm kalabiliyor..diğer hatlarda da uygun tarifler var bence hesaba uygun olan kesinlikle seçilmeli..
şunuda belirteyim aveadan başkasını asla seçmem demiyorum açıkcası hesabıma hangisi uygunsa ona geçerim devir hesap devri kesinlikle:umursamaz: