Turkcell Hat Kullanan Arkadaşlarım.........

Seneler önce hattımı türkcell faturalıdan hazır karta çevirmiştim.Ama kontörler zırt diye bitiyor diye tekrar hatlıya geçtim.Faturam da hep yüklü ki telefonlaq aradığım kişiler sınırlıdır.
Yani boncukcum aynen çok ifritim bu duruma hem de çooook :kızgın:

bende yıllardır turkcell kullanıyorum
onun verdiği güven başka
arada kazıklandığımı da düşünmüyor değilim ama
bi ara telsim hattım vardı avea hattımda oldu ama hepsi geçici
şimdi iki hattım var ikiside turkcell
kontorlü hattıma genelde 3 - 6 ay arası kontor yüklerim kapanmasın die yükleyince de avantajlardan yararlanır dönerim faturalı hattıma
hepsibir tarifesini kullanıyorum çok da memnunum en son 52 TL faturam geldi ama her istediğim operatörüde aradım :lepi:

evet turkcelin her yerde çekmesi çok güzel ama dediğim gibi diğer hatlar gibi kampanya yapmıyor.bizde turkcell kullanıyoruz çünkü genelde herkes turkcelli ondan..

bende turkceli seviyorum her yerde çekmesi bakımından ama kızıyorum işte
diğer operatörleri görmüyormusunuz bir birleriyle nasıl rekabet içindeler:umursamaz:

canım aynen katılıyorum sana
bende çok kızıyorum kendi kendime ama tüm ailem nerdeyse turkcel kullanıyor
o yüzden değiştiremiyorum hattımı
bir ara vodafon aldımfakat 2 tel kullanamadım heme 2 sine birden kontör yüklemek
zor geldi parasal yönden

benimde ilk hattım türkseldi daha sonra hepsinden aldım 3 hattım vardı yani.. ama sonra hepsini eledim ev telefonunu dahi aramalara kapattık tek avea kaldı...
iyikide öle yapmışımzemuszemus
aveanın heryerden çekmemesine katılıyorum kesinlikle. ama acil numaralar zaten telefon kapalıyken,çekmiyorken,hatta şarjı bitmişken bile heryerden çekiyor..(112,155,156..)
benm hattım avea öğrenci tarifesinde.kesinlikle çok memnunum bu tarifeden.ailemde bir çok kişide bu tarifede o yüzden çok uygun konuşabiliyoruz. ayrıca sabah 5 akşam 5 uygularsanız bu sürede sınırsız konuşabiliyorsunuz.ve 500 yada 5000 sms tarifide yapınca her yöne yada avea içi msjlaşmak bedava gibi bir avantajıda var..size özel diye kampanyalarda ekstrası bazen çok güzel fırsatlar geliyor mesela ..(sık sık geliyor bu tür mesajlar)ayrıca patlıcandan da ekstra yine 180 dkk hediye geliyor her ay...yani bir kaç tarifeyi isterseniz aynı anda uygulayabilirsiniz..
ben telefonla çok konuşan biriyim, ama buna rağmen ne meslarım bitiyor nede kontürlerim çogu zaman indirimli konuşma sürem (bir ay) dolmasına rağmen hala kontürüm kalabiliyor..diğer hatlarda da uygun tarifler var bence hesaba uygun olan kesinlikle seçilmeli..
şunuda belirteyim aveadan başkasını asla seçmem demiyorum açıkcası hesabıma hangisi uygunsa ona geçerim devir hesap devri kesinlikle:umursamaz:

benimde turkcel ve avae m var
turkcel eskiden beri vardı avea yıda ailemle ve kardeşlerimle arkadaşlarımla ucuz konuşmak adına kullanıyorum ama malesef iyi çekmiyo
cidden turkcelde güzel kampanyalar yapsa iyi olur

katılıyorum...değiştirmeyi düşünmüyorum ama acısınlar bizede yani 100 kntör 24 civarı olmuş...2 ayda 1 anca alıyorum valla...

turkcellın ogrencı hattı bıle avantajlı degıl..sadece kampuslulerı 10dk 1 knt.e hrkes kampuslu deeglkı..dger oparetorlern kampanylrı bncede dha ıı yanıı...

ben turkcell kullanıyom.
kampüscelliyim bana ayda 150 kntr yetiyoda artıyo bile. 2 saat bedavam oluyo bide 35 kntre sınırsız msja ayarlıyom. yetiyo bana. bilmiyorum vodafone hattımda var ama onu kullanmıyorum artık.

canım turkcellin kamucell i var san ne kadar uyar bilmiyorum. 35 lira verip her yöne 20 saat bedava konuşuyorsun. ben de aveamı taşımayı düşünüyorum. haklsıın ama turkcell artık hiç cazip değil ama bir ço insan turkcelli diğerlerinden turkcelli arayınca çok para yazıyor ben de o yüzden turkcell düşünüyorum

ben turkcell kullanıyom.
kampüscelliyim bana ayda 150 kntr yetiyoda artıyo bile. 2 saat bedavam oluyo bide 35 kntre sınırsız msja ayarlıyom. yetiyo bana. bilmiyorum vodafone hattımda var ama onu kullanmıyorum artık.

avea ve vodofen atak yaptı hep kampanya kampanya ...

canım turkcellin kamucell i var san ne kadar uyar bilmiyorum. 35 lira verip her yöne 20 saat bedava konuşuyorsun. ben de aveamı taşımayı düşünüyorum. haklsıın ama turkcell artık hiç cazip değil ama bir ço insan turkcelli diğerlerinden turkcelli arayınca çok para yazıyor ben de o yüzden turkcell düşünüyorum

AAAA iyi valla bu kampanyaları bilmiyordum ben öğrenmem iyi oldu aslında:)
Zemuscum kampanya yapsınlar valla yıllarca kazıklandık demi ama:)

ben 10 senedır hemen hemen sadece telsın kullandım ...hala daha vodafone dayım...
benım hıc cekmıyo dıye bı sıkayetım olmadı...
cok memnunun hattımdan..
150 kntr yukle 250 msm bedava ayrıca 5 dk yada tarıfene gore 15 dk 1 kntr...
msj hakkın bıtınce her yone bı kntr..
dıger operatorler 2 dk bır kntr..aslımda cok avantajlı...tarıfelerı...
ben menunum degısmem

turkcellin faturali hattinin cok kazik oldugunu biliyorum
eminim kntrlüde o sekildedir..
ben vodafone kullaniyorum ama ondanda memnun degilim
kontor yiyor.. baslarda olmaz böyle sacmalik dedim ama maalesef öyle..
geriye avea kaliyor, onu yillar önce kullandigimda memnundum
ama suan uygulamalar degisti kampanyalarindan bihaberim..
yani anlayacaginiz cogunda düzmece varyasakkelime

ben taşıdım çok memnunum

Ben vodafonluydum 2milyon verip turcele geçtim ayda vergiler dahil 35milyon.Heryöne ayda 1200 dakika .Konuş konuş bitmiyor..Hemde numaramla geçtim.

Back
X