Turkcell hatti ile ilgili bir sorun olucak

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
53
slm kizlar,

Ben su an baskasinin üzerine kayit olan turkcell hatti kullaniyorum, pin ve puk bilgileri bende. O kisi benim yaptigim aramalari görebilir mi? Internet veya konusma paketinden ne kadar kullandigimi görebilir mi?
Görebiliyorsa buna nasil engel olabilirim.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler

Döküm istetirse yaptigin herseyi gorur. Ama paketini falan goremez

pakette ne kadar kaldığı falanda turkcell hesabımdan gözüküyor. bi şekilde şifreyi bulup girerse görür. dökümleri zaten görür:d

hayır göremez hat sizde çünki.. şifre istese bile hat sende olduğu için şifre sana gelicek. öyle kolaymı canım..

Yani döküman icin benim telefonuma sifre mi geliyor?
Tam anlatabilirmisiniz?

Vodofonede self servis uygulamasi var orda sifre gerekli turkcell nasil onu bilemem fqturali ise ordanbakip gorebilior naptigini ne ettigini ama diger yollardan goremez

Yani döküman icin benim telefonuma sifre mi geliyor?
Tam anlatabilirmisiniz?
turkcell sayfasına gelip senin numaranı yazıcak sonra şifreni ee tabi şifreyi bilmiyor. napcak şifre yazıp falanca noya yollıca. o numarada sende olduğu için sana gelicek. haliyle göremez

farzetki girdi ki çok düşük bi ihtimal. hesap içinde dolaşırken bile uyarı gelir. dökümanlar bölümüne giriş yaptınız msjlar bölümüne giriş yaptınız diye

Hat başkasının üstüneyse neyi isterse görür

Bayiye giderse her şeyini görür.Hangi numarayla saat kaçta,kaç dakika konuştuğunu/mesajlaştığını vs.Paketini zaten görür.Ama sana mesaj gelir kullanim detaylarini incelediniz diye.

Back
X