Merve ya nasil olur cok degismissin yada gecmiste farklı bir izlenim bırakmışsin bizlere.Yalan haber itibar etmeyin. Felaket tellalı bunlar, spekülasyon yapıyorlar akılları sıra. İşlerine gelmiyor çünkü. Kendi ülkelerini böyle laf salatalarıyla krize soktular, bir de saga sola akıl veriyorlar.
Merve ya nasil olur cok degismissin yada gecmiste farklı bir izlenim bırakmışsin bizlere.
Bi Şey daha varda yanlış anlaşılmak istemem
Heh iste diyeceğim de bu soylediginle ilgiliNeyim degişmiş? Bir şeyin degiştigi yok. Dini ve muhafazakar kesimi eleştirdigim için insanlar beni CHP'li ya da solcu falan zannediyorlardı, bence o yüzden garip gelmiştir. Ama solcu düşünceleri de tek tük savunmuşumdur. Yani aslında şaşılacak bir şey yok ya neyse..
Heh iste diyeceğim de bu soylediginle ilgili
Bi kısmına hak verdim ama bir kismina katilmiyorumBen yine diyecegimden geri durmayıp yazıcam;
Dindarları eleştiriyordum çünkü didnarların %90'ı inandıkları kitapta ne varsa tam tersini yapıyor. Hem de tam nokta atışı şeklinde. Hedefe tam isabet bir şekilde. Ama bu konuları artık açmıyoruz.
Kendilerine Atatürkçü diyenler de Atatürkçülügü koluna Atatürk dövmesi yapmak, arada bir de Atatürk ile garip garip şeyler yazmak sanıyorlar. %90'ı böyle.
Bir de bunların çogu solcudur, (ki Atatürk sagcıdır) ve solculuk denen şeyi tamamen sosyalizm, komünizm, feminizm, aşırı özgürlük... vs gibi saçmalıklara endesklemişler. O yüzden halktan destek alamıyorlar zaten. Ve ayrıca bu yazdıklarım Atatürk'ün tam karşı oldugu şeylerden. Yani Atatürkçüler de Atatürk ne dediyse tam zıttını yaparlar.
İlginç. Bir tek ben dogruyum