Birçok arkadaşım bu ahlaksız kadınla ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor arkadaşlar. Tiksiniyorum böyle kadınlardan, resmen tiksiniyorum. Nefret saçıyorum. Cahillik kol geziyor tiksinç bir görüntü bu. Şaşırmamak gerekiyor aslında, neyimiz doğru ki buramız eğri olsun?
Bende bunu anlamıyorum. Neden hep kadın suçlanıyor. Çocuk bakmak sadece annenin görevi mi? Niye nerdeyse tüm kadınlar yine kadını suçluyor. Mesela kayınvalidemin bir komşusu anlattı. Kocası işe gittikten sonra gün içinde arayıp 4 5 yaşlarında oğluna hadi babana küfret oğlum akşam çikolata getiririm diyormuş. Şimdi burda yine sadece anne mi suçlu. Baba sadece işe gidip geliyor. Evle çocuklarla ilgisi yok herhalde bizim toplumda babaların
Bende bunu anlamıyorum. Neden hep kadın suçlanıyor. Çocuk bakmak sadece annenin görevi mi? Niye nerdeyse tüm kadınlar yine kadını suçluyor. Mesela kayınvalidemin bir komşusu anlattı. Kocası işe gittikten sonra gün içinde arayıp 4 5 yaşlarında oğluna hadi babana küfret oğlum akşam çikolata getiririm diyormuş. Şimdi burda yine sadece anne mi suçlu. Baba sadece işe gidip geliyor. Evle çocuklarla ilgisi yok herhalde bizim toplumda babaların
Katılıyorum. Kendi çocuğunu mahvetmesi umrumda değil de milletin çocuğuna sıçrıyor ya böyleleri, en çok canımı yakan da bu.Hep demiyormuyuz caniler aileler yüzünden oluyor diyebirinin anneliğine az laf etsen burda kaplan gibi üstüne atlayan kadınlar bakın görün işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?