türkiye hastanesi ve ayşe duman hakkında bilgi verir misiniz? lütfen..

beyzaesra

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
96
0
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Türkiye Hastanesi doktorlarından Ayşe Duman'dan randevu aldım. Cuma günü muayeneye gideceğim.1 yıllık eviliyim ve korunmadığımız halde gebe kalamıyorum. Bunun için genel bir muayene olmak istiyorum.

Ayşe hnm doğru tercih midir sizce. Aramızda hastası olan var mı?

bende ayşe hanıma gideceğim ama nasıldır hiç bir fikrim yok.10 da gideceğim bende

konuyu açan kişi olark bundan sonra ayşe dumana gidecek arkaşlar için yazayım;

evliliğimin ikinci ayında kötü bir vajinal muayene tecrübesi yaşadığım için(medikalpark fatih/leyla ercandı doktorum) korkarak gittim ayşe hanıma. o muayene masasına oturduğumda titriyordum. ayşe hnm bu durumumu farketti ve beni telkin etmeye başladı. nefes eğzersizi yaptırdı. hiç hisssetmedim muayene bitmişti bile.

bir kere işini iyi bilen bir doktor.ben gebelik için gittiğim için sadece benden değil eşimden de tahlil istedi.daha önce bir çok doktor kadın üzerine yoğunlaşıyor erkekten tahlik istemek aklına bile gelmiyor. eğer ayşe hanıma gitmeseydim ben, eşimin durumunu anlayamayacktık ve nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemeyecektik.

bu arada hipnozla ağrısız doğumu gerçekleştiren ilk doktorlardan kendisi.

canım ben ayşe hanımla hipnozla doğum yaptım çok memnun kaldım kendisinden
eli çok hafif çatı muayenesinde bile canımı yakmadı
kendisine okadar dua ediyorumki anlatamam benim için bir doktor değil bir abla anne gibi
doğumda sırtımı okşamasını hala unutamıyorum
daha önce bir çok konu acılmıştı zaten ayşe dumanla ilgili onlarıda okumanızı tavsiye ederim
eğer benim gibi doğum korkunuz varsa kesinlikle ayşe hanım çok iyi bu konuda
doğum korkusundan uyku bile uyuyamaz haldeyken onun sayesinde çok güzel bir doğum yaşadım
benim için mucize gibi bir şey onunla tanışmam zaten
doğum hikayemi okumanızı öneririm

mrb, ayse hanıma tavsıye uzerıne muayeneye gıtmıstm,
yeni evlıydm ve ilk muayenemdi, fakat okadar kaba bir tavırla karşılaştım ki şok olmuş ve muayeneye izin vermemştim...
ayse hanmdan aldığım eleştiriler de cabası, ağlayarak çıkmıştm odasından...o gün bütün dünyamı karartmıştı, unutmam mümkün değil...
ve okadar meşgul ki artık paradan başka bişey göremez olmuş bana göre...
tesetturlu oldugu ıcın tercih etmiştim ancak hiç düşündüğüm gibi olmadı...
sonrasında akıllanmayıp bir hipnoz seansına da katıldım, tam bir saçmalık...
kimse hipnotize olmadı gruptan, ayse hanm da bayağı gerilmişti o gün, ama neyseki 2 saatlık hıpnoz seansından 300 tl leri toplayınca
gevşemiştir...
sonuç olarak bana hayal kırıklıkları, moral bozukluğu ve maddi kayıptan başka bişi getirmedi ayse hanm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…