türkiye hastanesine kadın doğum uzmanı tavsiyesine ihtiyacım var

fairy_sa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
2
0
1
42
kızlar merhaba
26 haftalık hamileyim 2 aydır türkiye hastanesi özgür çetinere gidiyorum ama emin değilim Özgür hn a giden memnun olan ya da olmayan var mı ? ya da başka bir doktor önerebilirmisiniz?

kızlar merhaba
26 haftalık hamileyim 2 aydır türkiye hastanesi özgür çetinere gidiyorum ama emin değilim Özgür hn a giden memnun olan ya da olmayan var mı ? ya da başka bir doktor önerebilirmisiniz?
Merhaba canım, bende özgür hamıma gidiyorum ama kararsızım sen ne yaptın doğumu kimde yaptın?

Merhaba kizlar benim dogum doktorum özgür hanimdi nisanda epidural normal dogum yaptım doktorumdan memnum kaldim ben. Bilgi almak istediğiniz seyler olursa yardim olurum

Merhaba kizlar benim dogum doktorum özgür hanimdi nisanda epidural normal dogum yaptım doktorumdan memnum kaldim ben. Bilgi almak istediğiniz seyler olursa yardim olurum
Çok teşekkürler
Ben Özgür hanımdan şuan çok memnunum ama Doğum ekibi nasıl acaba onu merak ediyorum, birde sizin ne kadar tuttu doğumunuz?

Çok teşekkürler
Ben Özgür hanımdan şuan çok memnunum ama Doğum ekibi nasıl acaba onu merak ediyorum, birde sizin ne kadar tuttu doğumunuz?
Dogum sirasinda yanlis bilmiyorsam 1 ebe 2 hasta bakici vardi ve doktorum vardı ebe de beni cok motive etti genc bir bayandi ismini bilmiyorum. Birde ben hebe okuluna gittim gitmenizi tavsiye ederim nefes cok önemli dogumda ben ne yapacagimi nasil davranacagimi biliyordum dogum esnasinda bu egitiminde cok faydasi oldu normal dogum yapmamda. Dogum 2900 epidural ignesi 650 tl idi bide yenidogan sunneti yaptirdim bebegime oda 800 tl idi sanırım.

Gebe okuluna nerde gittiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…