Burs vericez biz yiaa diyerekNiye kuruluyor bu vakıf?
Anlayan bana da anlatabilir mi?
Yani bu burs verme işlerini falan MEB kendi bünyesinde yapamıyor mu?
Cidde'n anlamadım.
Neden Maarif? Türkçesi yok mu bunun?
Milli egitim bakanliginim bütçesi zaten kus kadar. Diyanetten ayirsaydiniz.
Yine bir vakifla neler neler yapacaklar kim bilir?
Türgev, togemder falan fazla göze battı,devlet eliyle bir vakıf kurup işlerimizi ordan halledelim diyorlar demekBurs vericez biz yiaa diyerek
" Mütevelli heyetinde doğrudan cumhurbaşkanının atadığı üç isim
Vakıf, bütün bu faaliyetleri yürütebilmek için yurtiçi ve yurtdışında gelir sağlayıcı işletmeler kurabilecek, ortak olabilecek. Vakıf, yurtiçi ve yurtdışında iktisadi işletme veya sermaye şirketi kurabilecek, devralabilecek ve ortak olabilecek."
bu isleri pisirmek icin canım
Türgev, togemder falan fazla göze battı,devlet eliyle bir vakıf kurup işlerimizi ordan halledelim diyorlar demek
Gözü doyar mı birgün acep
Niye kuruluyor bu vakıf?
Anlayan bana da anlatabilir mi?
Yani bu burs verme işlerini falan MEB kendi bünyesinde yapamıyor mu?
Cidde'n anlamadım.
Efendim ben anlatayim feto nun okullari olan o okullar kapatilip yararli kurum olacaklar.vatana millete hayirli isler yapacaklar.e nihayetinde ne islerle ugrastiklari ayan beyan ortadaydi fetonun ,bunlari temizleyecekler.niyet ortada
Fetonun yayılmasına niye bu izin vermişler ?Efendim ben anlatayim feto nun okullari olan o okullar kapatilip yararli kurum olacaklar.vatana millete hayirli isler yapacaklar.e nihayetinde ne islerle ugrastiklari ayan beyan ortadaydi fetonun ,bunlari temizleyecekler.niyet ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?