Türkiye mutluluk sıralamasında 76'ncı

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
35
World Happiness Report (Dünyanın mutluluk raporu) tarafından yapılan araştırmaya göre, dünyanın en mutlu insanları İsviçre halkı olurken, Türkiye 76'ncı sırada yer aldı.

World Happiness Report (Dünyanın mutluluk raporu) tarafından yapılan araştırmaya göre Danimarkalılar artık dünyanın en mutlu insanları değil. İki sıra birden gerileyen Danimarkalılar, mutlulukta İsviçre ve İzlanda halklarının ardından üçüncü sırada yer aldı. Araştırmada Norveç dördüncü, Kanada ise dünyanın en mutlu insanlarının yaşadığı beşinci ülke oldu.

Türkiye 'nin 76. olduğu sıralamada ilk 10 arasında yer alan diğer ülkeler ise sırasıyla Finlandiya, Hollanda, İsveç, Yeni Zelanda ve Avusturalya. ABD listede 15. sırada yer bulurken, Almanya 26. oldu. Ekonomik krizle mücadele eden Yunanistan 102. iç savaşın yaşandığıSuriye ise 158 ülke arasında sonuncu sırada yer alan Togo'nun 2 basamak üzerinde yer aldı.

Birleşmiş Milletler tarafından her sene düzenlenen raporda ekonomik imkanlar, sağlık, kendi hayatını seçme özgürlüğü, eşitlik gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor. (AA)

http://www.radikal.com.tr/dunya/turkiye_mutluluk_siralamasinda_76nci-1342886

isviçreye gitmek istiyorumailemide alıp

bu sıralamanın içinde olmak bile bir şans.. ben bireysel olarak giremiyorum bu sıralamaya mesela

Bireysel olarak bende hiç giremem ilk 150 ye..
bende Avusturalyada yaşamak istiyorummm

Ben yeni zelandaya gitmek isterdim , doğası harika, hepte zengin ülkeler mutlu ,paranın mutlu olmayla alakası var, kim ne derse desin , kimin hoşuna gitmek
pariste sabah dondurma yiyelim,
isviçrede akşam kuzu schnitzel
sonra moda defilesinede newyork'a gidelim

yeni insanlar yeni mekanlar mutsuz olmaya zenginlerin vakti yok ,para çok :)

mtluluk aslında bu kadar basit

illaki iskandinavyaya mı taşınalım, iş varsa taşınalım yani bi de soğuk iklimde insanlar mutlu olmaz derler, hani akdeniz ülkeleri o zaman....

Finlandiya,İsveç,İsviçre...
Liste hiç şaşmaz,tebrik etmek lazım o insanları.Nerede mutluluk ile ilgili,huzur ile ilgili,yaşam kalitesi ile ilgili bir testin sonucunu görsem bu ülkeler hep en üstte.Bir nedeni var herhalde tesadüf değil ama biz kulağımızı tıkıyoruz o nedenlere.

kız bak elin gavuru bizden mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…