- Konu Sahibi seker_parem
ufaktan çıplak kalmaya alış diyorsun :) gülme krizine girmesek bari kafa giderken
konuşmana fırsat vermediler 1 kelimeden sonra mışıl mışı uyumuşun günün yorgunluğunu orda attın :) bende herhalde senin gibi titricem çok zayıfım titrersemde doktorlarla horon teperiz :)
sağol canım içimi rahatlattın bende sanki korkacak yer ariyorum nasıl rahatladım bir bilsen
olsun esnemek istiyorsan tutma kendini nasıl olsa artık minni minacık bir burnun var ama hakaten esneyince burun tava gibi oluyor :) konuş konuş valla içim rahatlıyor korku yok oldu nerdeyse :)
o derece etkiledi seni burnun iyki yaptımışın artık kendinle barışık bir bayansın tutana aşk olsun :) ah su mutluluğu tadmaya az kaldı bekle beni doktor :) ay heyecandan unuttum ne sorsam:)

sağol canım içimi rahatlattın bende sanki korkacak yer ariyorum nasıl rahatladım bir bilsen

o derece etkiledi seni burnun iyki yaptımışın artık kendinle barışık bir bayansın tutana aşk olsun :) ah su mutluluğu tadmaya az kaldı bekle beni doktor :) ay heyecandan unuttum ne sorsam:)