Türkiyede ameliyat olanlar

ufaktan çıplak kalmaya alış diyorsun :) gülme krizine girmesek bari kafa giderken :1: konuşmana fırsat vermediler 1 kelimeden sonra mışıl mışı uyumuşun günün yorgunluğunu orda attın :) bende herhalde senin gibi titricem çok zayıfım titrersemde doktorlarla horon teperiz :)

sağol canım içimi rahatlattın bende sanki korkacak yer ariyorum nasıl rahatladım bir bilsen :16: olsun esnemek istiyorsan tutma kendini nasıl olsa artık minni minacık bir burnun var ama hakaten esneyince burun tava gibi oluyor :) konuş konuş valla içim rahatlıyor korku yok oldu nerdeyse :)

o derece etkiledi seni burnun iyki yaptımışın artık kendinle barışık bir bayansın tutana aşk olsun :) ah su mutluluğu tadmaya az kaldı bekle beni doktor :) ay heyecandan unuttum ne sorsam:)

ufaktan çıplak kalmaya alış diyorsun :) gülme krizine girmesek bari kafa giderken :1: konuşmana fırsat vermediler 1 kelimeden sonra mışıl mışı uyumuşun günün yorgunluğunu orda attın :) bende herhalde senin gibi titricem çok zayıfım titrersemde doktorlarla horon teperiz :)

sağol canım içimi rahatlattın bende sanki korkacak yer ariyorum nasıl rahatladım bir bilsen :16: olsun esnemek istiyorsan tutma kendini nasıl olsa artık minni minacık bir burnun var ama hakaten esneyince burun tava gibi oluyor :) konuş konuş valla içim rahatlıyor korku yok oldu nerdeyse :)

o derece etkiledi seni burnun iyki yaptımışın artık kendinle barışık bir bayansın tutana aşk olsun :) ah su mutluluğu tadmaya az kaldı bekle beni doktor :) ay heyecandan unuttum ne sorsam:)

hahahah evet hayatım alış ne olcak sankim :) kafa güzelleşiyor ama öyle gülme krizi gelmiyor :) ama rahatsın ben asansörde adamın ne zaman düğmeye bastığını göremedim mesela kafa orda gittii sonra ameliyathane ve bir kaç konuşma sonra küttt :) hiç söylemediler o heyecanı yaşıyamadım üzüldüğüm en çok şey o :) birde uyandığımda elimi yukarı kaldırdım titremeden önce bir erkek indirdi sanırım ya doktor ya da anestezi doktoruydu :) sonra bi daha kafa gitti odanın kapısındayım teyzem annem sözlüm hepsi başımdaydı :) teyzem bak kim burda diye sözlümü gösterdi baktım öyle masum masum sonra bi titremeye başladımmm sormaaa erkek horoncuları yanımda halt etmiş :D bu arada lazım ben :D birde anne diye sayıklayıp durdum ve korktuğum içinmidir nedir :)

valla canım bende senin gibi korkacak yer arıyordum :) yok şu yok bu ama hiçbir halt olmuyor ki :)
aynen hayatım tavan gibi oluyor kasılıyorum :) ama çok mutluyum eskidende laf atarlardı ama bu sefer o kadar çok atıyorlar kiii :) allahımmm böyleee sankii birşey oluyor bana :D

sende tad canım valla insan çok farklı oluyor özgüven mutluluk oo neler neler :) inş istediğin gibi olur canım :)

açıkcası kızlar yakup avşara gücünüz yetiyorsa emre ilhan veya barış çakıra olun derim harika burunlar yapıyorlar tabi benim doktorum veli aslanın yerini hiçbiri tutamaz :))) ama yakup avşarı nedense ben sevemedim burunları hoşuma gitmiyor..

hahahah evet hayatım alış ne olcak sankim :) kafa güzelleşiyor ama öyle gülme krizi gelmiyor :) ama rahatsın ben asansörde adamın ne zaman düğmeye bastığını göremedim mesela kafa orda gittii sonra ameliyathane ve bir kaç konuşma sonra küttt :) hiç söylemediler o heyecanı yaşıyamadım üzüldüğüm en çok şey o :) birde uyandığımda elimi yukarı kaldırdım titremeden önce bir erkek indirdi sanırım ya doktor ya da anestezi doktoruydu :) sonra bi daha kafa gitti odanın kapısındayım teyzem annem sözlüm hepsi başımdaydı :) teyzem bak kim burda diye sözlümü gösterdi baktım öyle masum masum sonra bi titremeye başladımmm sormaaa erkek horoncuları yanımda halt etmiş :D bu arada lazım ben :D birde anne diye sayıklayıp durdum ve korktuğum içinmidir nedir :)

valla canım bende senin gibi korkacak yer arıyordum :) yok şu yok bu ama hiçbir halt olmuyor ki :)
aynen hayatım tavan gibi oluyor kasılıyorum :) ama çok mutluyum eskidende laf atarlardı ama bu sefer o kadar çok atıyorlar kiii :) allahımmm böyleee sankii birşey oluyor bana :D

sende tad canım valla insan çok farklı oluyor özgüven mutluluk oo neler neler :) inş istediğin gibi olur canım :)

Başka çarem yok alışıcaz mecbur :) aman gülmeyelim deli derler sonra :9: sen baya erken gitmişin ama sağlık olsun o da bir başka ameliyata kalsın :) vaa senin sonrasında bile kafan güzel kaldı iyi etki yapmış iğne anlaşılan :1: erkek horoncular horonu senden öğrensinler içinde varmış horon sevgisi :9: bir tek sen değilsin canım merak etme ameliyat olanların çoğu anne diyor :)

evet yaa boşuna korkuyoruz sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz bu muydu yani acımadı diye :)
tavanı göreceğini hisettiğin an gözlerini kapa aynayada bakma :) gerçekten mi canım laf mı atıyorlardı ee şimdi güzelliğine mi laf atacaklar şaşkınlar :)
dur kız kalpten gitme lazımsın bize birşey olmasın sana :60:

çok sağol canım dediklerine katılıyorum özgüven olmadan olmuyor yapıcaz olacak bitecek sonrada yeni bir hayat bizi bekliyor olacak :)

:)) hem kocişde görecek vuuu :P neyse konu değişmedennn özetleee mutluluk seni bulacakk hayatım gerisi şu hayatta üzüldüğümüz şeylerden çok çok basitt ;) ben buralardayımm azıcık tıklat beni koşa koşa gelirim :D öpüyorum canım sevgiler :54: bu ara vuuuu diye laf atıyorlar önceden vuu demiyorlardı iyileşeyim resim koyucam görürsün :)

bulsun mutluluk şimdiden günleri sayıyorum tek derdim şu yüzümün ortasındaki bina :) tıklatsamda tıklatmasamda sen gel yine kapımız sana açık eminim sayende kaç kişinin korkusu yok oldu :)

bende seni kocaman öpüyorum sende olmasan gözüme korkudan uyku girmicekti :71: bulmuşlar güzeli vuu derler bende vuuu diyim :) merak ettim koyarsan tıklat :)

teşekkürrlerrr evet canım neredeyse bir ay oldu şükürler olsun 3. ayda nasıl olacak acaba :D merakla bekliyorummm :)

sekerparem ameliyat oldunmu cok merak ediyorum canim bende yurtdisin kaliyorum revisyon ameliyati olmak istiyorum benim kafam cok karisikyaaaa sen olduysan biraz bahsedermisin??

yok canım daha olmadım ayarlamaya çalışıyorum bir an önce olsam da kurtulsam sabır :D aksilikler işte sağlık olsun olacak ya bir gün ona bakalım :) kime olmayı düşünüyosun var mı aklında bir doktor ?

Yok canım bir kere erteledim pişmanım hem korkunun ecele faydası yok yapılan burunlara baktığım zaman bir an önce ameliyat olasım geliyor :) İyiki ertelemedin burnun hoş olmuş bence. Alemsin haklısın sonuç güzel olacaksa kim dayak yemeye razı olmaz ki :)
Herkes gidiyor bu aralar kar kış demeden umarım onunda burnu istediği gibi olur :) Karar verdim ertelemiyorum hatta gaz bile aldım bol bol herhalde gün gelene kadar yeter :)

Ama aklıma bişi takıldı şimdi gidiyoruz hastaneye adamlar ameliyat önlüğü veriyorlar tamam ama o önlüğün altina bişi giyebilirmiyiz çıplak kalmayalım kaçarım valla :9:

Merhaba canım. Ben bu sitede yeniyim fakat bende yurtdışında yaşıyorum ve istanbulda kalacak yerim olduğu icin orada yaptirmayi düşünüyorum. Hos neredeyse 1 yıl olmuş sen bu yorumu yapali ama yinede sormak isterim sana, yaptırdın mı burnunu? Ve yaptirdiysan eğer hangi doktorda yaptırdın? Ve ne kadar ödedin?

İstanbulda boğaz içi tıp merkezinde 12.11.2010 tarihinde Dr. veli aslan a oldum şu anlık çok memnunum daha çok yeni zamanla güzelleşiyor :) beni eklersen albümlerinden görebilirsin sen yurt dışından mısın ?

Merhaba canım bende burnumu yaptirmayi düşünüyorum. Bana doktorun ve fiyat hakkında bilgi verebilirmisin? :) ve bende resimlerini görebilirmiyim.

Merhaba canım. Ben bu sitede yeniyim fakat bende yurtdışında yaşıyorum ve istanbulda kalacak yerim olduğu icin orada yaptirmayi düşünüyorum. Hos neredeyse 1 yıl olmuş sen bu yorumu yapali ama yinede sormak isterim sana, yaptırdın mı burnunu? Ve yaptirdiysan eğer hangi doktorda yaptırdın? Ve ne kadar ödedin?

Yok canım malesef olamadım bazı sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kaldım :( İstanbulda olmayı düşünüyorum ama çok pahalı hayırlısı olur umarım

Back
X