• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'de en çok karşılaşılan boşanma sebepleri..

pelince38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
10
1
1
38
Arkadaşlar çoktandır boşanmayı düşünüyorum. internete bir yazida aşağılama, aldatma, kötü davranma, küçük görme gibi sebepler yazıyordu. Aldatmadan tam emin olmamakla birlikte evliligimde hepsi var ve işin kötüsü kocamı hala seviyorum eğitimli biriyim arkadaşlarım bile boşanmami destekliyor. Esim surekli beni aşağılıyot ve bana kötü davranıyor. Bir kac kere telefonda başka kadınlara atığı mesajini da yakaladım. Sizce ben boşanmak konusunda çok mu korkak davraniyorum? siz olsaniz ne yapardiniz?

okudugum yazi burada ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana yardim edebilecek benim durumumda kimse var mı? herseye ragmen evliligimi devam ettirmeyi istiyorum. Kocamı nasil değistirebilirim.

Onu verip yenisini alırsınız anca öyle bir değişiklik olur. Ben insanların karakterinin değişeceğine inanmıyorum
Ayrilmak istedigimi soyledigimde ağlıyarak ayaklarıma kapanıyor. Kendini biraz degistirse evliligimiz cok guzel olacak. Sadece beni cok asagıladigini hissediyorum. Yurtdisinda okudugu icin Turkiye deki insanlara yukardan baktigini hissediyorum. Buna bende dahilim. Onun dışında beni günde 10 kere arar yilda bircok kere hediye alir. ama en kucuk kavgamizda beni asagilamaya basliyor.

Arkadaşlar çoktandır boşanmayı düşünüyorum. internete bir yazida aşağılama, aldatma, kötü davranma, küçük görme gibi sebepler yazıyordu. Aldatmadan tam emin olmamakla birlikte evliligimde hepsi var ve işin kötüsü kocamı hala seviyorum eğitimli biriyim arkadaşlarım bile boşanmami destekliyor. Esim surekli beni aşağılıyot ve bana kötü davranıyor. Bir kac kere telefonda başka kadınlara atığı mesajini da yakaladım. Sizce ben boşanmak konusunda çok mu korkak davraniyorum? siz olsaniz ne yapardiniz?

okudugum yazi burada ;
İnsanlar asla değişmez bunu bilin önce
Ayrılın diyemem ama çok iyi düşünün

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrilmak istedigimi soyledigimde ağlıyarak ayaklarıma kapanıyor. Kendini biraz degistirse evliligimiz cok guzel olacak. Sadece beni cok asagıladigini hissediyorum. Yurtdisinda okudugu icin Turkiye deki insanlara yukardan baktigini hissediyorum. Buna bende dahilim. Onun dışında beni günde 10 kere arar yilda bircok kere hediye alir. ama en kucuk kavgamizda beni asagilamaya basliyor.

Sakın sakın inanma! Şimdi diyeceksin ordan konuşmak kolay diye ama ben senin iyiliğin için konuşuyorum..Sen gerçekten bu adamla mutlu olabileceğini düşünüyor musun??? Küçük görmek ne demek ya o kim ki seni küçük görüyor? Hele ki eşisin! Üniversite okumakla veya yurtdışında okumakla adam olunmuyor! Bir de başka kadınlarla mesajlar bilmem neler sonra ayaklarına kapanmalar yok öyle bir dünya! Sakın ezdirme kendini sakın! Evet belki çok seviyorsun ama sevmek yetmiyor , mutlu musun bu şekilde?? Tabii ki de hayır ve hiçbir zaman da bu insanla mutlu olmayacaksın..ASLA VE ASLA DEĞİŞMEYECEK ASLA...yazık etme kendine..nasıl her şeye rağmen devam ettirmek istersin evliliğini yaa :( Boşanmanda ben de arkandayım arkadaşım!

Sadece okudugum yazidan etkilendim. Türkiyede bosanma sebeplerinin bunlar oldugunu bilmiyordum. Çünkü çevremde benim ile ayni problemlerdeki bir çok kişi de boşanmıyor. Evlilik terapistine gidip de iliskisini duzelten kimse var mi? inanin suan ayrilmak cok zor geliyor.

Back
X