Türkiyede en iyi tüp bebek merkezleri 2012

aslında en iyi labaratuvar ve ekibe bakmaz lazım en iyi tüp merkezi derken. o da bizim araştırmalarımıza göre kadıköyfşifa hastanesi birgül sarıkamış engin enginsu. Allahımıza binlerce şükür yavruma kavuşmamaıza onlar vesile oldu. darısı isteyenlere inşallah.

Lab. ve ekip çok önemli kesinlikle onun için Bahçeci Fulya derim ben... Allah Mustafa Bahçeci ve ekibinden razı olsunnn onları korusun...

ben ilk denememi ankara gürganda yaptırdım negatif ve kesinlikle tavsiye etmiyorum..en iyi merkezi bilmiyorum ama beğenmediğimi yazaym dedi..

Türkiye'de en iti tüp bebek merkezleri ve dr ları kim bilgileri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Sanırım bu soruya herkes kendi tedavi görüp olumlu ya da olumsuz sonuç aldıgı doktor ve klinikleri yazar.
Ben de yazayım o halde.
Ben de İstanbul Tüp Bebek Merkezin de tedavi gördüm. Aret Kamar'ın hastasıydım. Hem tedavim hem de hamilelik sürecüm hem de dogumumu o gerceklestirdi. Klinik olarak son derce titiz ve temiz bir yer.Laboratuarlarının da son derece titiz çalışıyor.

bende samsunda tıp fak. ve idris koçakı öneririm biraz yoğun ama beklediğinize değecek inşallah

Benim ve birçok arkadaşımın çocuk sahibi olmasını sağlayan Umut Tüp Bebek merkezine teşekkürler.Herşeyden önce laboratuvarına güvenmek gerekir.Embriyologları çok tecrübeli doktorları zaten tartışılmaz.

Ben de Bahçeci ekibi ve Umut Tüp bebek merkezi diyorum.Taa İzmir den kalkıp geldim İstanbul'a ve 7.denememde oğluma kavuştum.Dün yine bir arkadaşım İzmir'den o da benim gibi yeni sonucunu aldı.O da kaç defa denemişti.4.denemesinde pozitif sonucu aldı.Kesinlikle Bahçeci ekibi derim ben.

istanbul ve izmirdeki başarılı merkezler hakkında bilgi verirmisiniz

Canım eminim bir sürü başarılı merkez var hem İstanbul'da hem de İzmir'de ama. ben kendi tedavi gördüğüm merkez hakkında bilgi vereyim sana.
istanbul Tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. İlk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Şu an bir kızım var. Aret Kamar'ın hastasıydım ben ama genel olarak merkez,çalışanları ve özellikle laboratuarları çok iyi,Güvenilir yani. Bana güven verdi yani öyle söyliim.
yerleri İstanbul Gümüşsuyu.taksim'de. Hamilelik takibimi de onlar yaptı.

Bu kadar insallah yardımcı olabilmişimdir biraz.

istanbul ve izmirdeki başarılı merkezler hakkında bilgi verirmisiniz

Ben Bahçeci Fulyada tedavi gördüm cnm ve şükürler olsunki gebeyim. ilgi alaka ve kalite açısından kesinlikle tavsiye ederim. İstanbul ya da izmir nerde olursan ol mutlaka tedavi öncesinde düşündüğün yerleri gidip gör canım embriyoloji lab çok önemli iyice araştır ve içine neresi siniyorsa öyle karar ver. zaten stresli bi süreç insanın kendisini güvende hissetmesi çok önemli.

Back
X