- 20 Mayıs 2023
- 1.607
- 883
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Belirtmek istesem belirtirdim? Konu bu kadar. orta paydada isek buluşalım konuşalım diye. Değil isek bilmiyorum yakında hiç iş görüşme süreci yaşadınız mı sektör ne olursa olsun işe alım sürecinde sinir uçlarına uzun süre dokunuyorlar insanların oldukça sancılıTahsiliniz nedir? Çalışmak istediğiniz ya da istemediğiniz sektörler nelerdir? Yaşınızı başınızı aldınız ama yaşınız kaçtır?
Evet network önemli haklısın su zaman kadar networkun hiç faydasını görmedim yanlış networklerim oldu ama olsun bakalımAma illa ki bir şey yapmak gerekiyor diye düşünüyorum,öyle de zaman geçiyor böyle de bari ya okuyalım,ya çalışıp tecrübe kazanıp bir iki insan tanıyalım,bir şeyler yapmadıkça kapılar da aralanmıyor bence..O an emeğinin karşılığı olmayan bir iş gibi durur sonra o iş vasıtası ile tanıştığın biri sana başka iş kapısı aralayabilir
Çalışmama lüksün var mı derseniz çok zengin bir ailem yok kendi birikimim var o şekilde idare ediyorum şuan. Güvencem kenarda param olmasiydi. Yoksa şartlara rağmen çalışmaya devam eden milyonlar var. Ama bu durumun beni rahatsız ettiği gerçekliğini değiştirmiyor..Güvencen var mı peki
Kaç yaşındasın 30 varsan tuhaf evet yaş arttıkça iş bulma ihtimali azalıyor ben 23üm araba aldım kenarda yine 50 gram altın ve 40 bin tlÇalışmama lüksün var mı derseniz çok zengin bir ailem yok kendi birikimim var o şekilde idare ediyorum şuan. Güvencem kenarda param olmasiydi. Yoksa şartlara rağmen çalışmaya devam eden milyonlar var. Ama bu durumun beni rahatsız ettiği gerçekliğini değiştirmiyor..
Tüm mal varlığını ortaya dökmenKaç yaşındasın 30 varsan tuhaf evet yaşındasın arttıkça iş bulma ihtimali azalıyor ben 23üm araba aldım kenarda yine 50 gram altın ve 40 bin tlbirikimim var ama rahat hissetmiyorum gençlik gidiyor bir daha iş bulamam diye anksiyete geliyor ama okulumu bitirmek zorundayım artık
Başlıyorum zaten tekrardan işim de iyiydi eski çalıştığım yerden tekrar teklif aldım ama kabul etmedimTüm mal varlığını ortaya dökmen23 yaşına güzel bir birikim evet 30 varım 40 yokum sana daha anksiyete gelmesin rica edicem istesen yeniden bir bölüm bile okursun
Ne iş yapıyordun şimdi ne okuyorsunBaşlıyorum zaten tekrardan işim de iyiydi eski çalıştığım yerden tekrar teklif aldım ama kabul etmedim
Ben sağlık turizmi yaptım kliniklerde koordinatörlük şoförlük her şeyNe iş yapıyordun şimdi ne okuyorsun
Senin kazanman normalBen sağlık turizmi yaptım kliniklerde koordinatörlük şoförlük her şeysınıf öğretmenliği bıraktım diş proteze başladım
Evet gerçekten yoğun zor ama öneririm bu işi gerçekten iyi kazandırıyor çünkü eğitim şartı yok lise mezunu yeter dil biliyorsan eğerSenin kazanman normalbaşarılar
Onerini dikkate alacağımEvet gerçekten yoğun zor ama öneririm bu işi gerçekten iyi kazandırıyor çünkü eğitim şartı yok lise mezunu yeter dil biliyorsan eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?