Türkiye’de iş yerleri hep böyle mi ?

AyazGunes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
20
11
3
30
Arkadaşlar merhaba, güzel bir yerde çalışıyorum ama öyle saçma olaylar oluyor ki yoruldum. Araba modelinden tutun diğer şeyleri gün içinde sürekli kıyaslıyorlar, özellikle kadınlar siz güzel bir şeye sahipseniz o şeye takıp sonrasında kavga çıkarıyorlar. Çevremde bilgili insanlar Almanya’ya, Hollanda’ya göç etti, çalışma ortamlarından memnunlar, bu durum bi bizde mi böyle nedir ? İş içeriği ile ilgili problemim Yok ama insanlar çok zorluyor ... Bir tek Polonya’ya staja gitmiştim orada herkes sakin ve yardımseverde ama şu an gitme olanağım yok yurtdışına çünkü henüz çok iyi seviyede mühendis değilim.

Bende bu durumdan alırı muzdaribim. Gerçekten çalışmaktan soğudum. Her sabah işe giderken offf diyorum ... ne olacak halim bilmiyorum . Konuyu takipteyim.

Medeniyet diyoruz ya hep işte daha onu anlayamadı millet. Fiziki imkanlar yaşanılan şartlar değil medeniyet işte. İnsan gelişimi... Üzgünüm daha medenilesememisler. Bende aynı dertten muzdaribim. Kulağımi tikiyorum artık bunlara. Bırakın buzdolabı desinler kayda değer insanlari bulmaya çalışın hayatınızda.

Degil bol muhendisin oldugu bir sirkette muhendis olarak calisiyorum kadin erkek sayimizda yari yari sayilir diyelim erkekler azcik kalabalik kimse herhangi bir seyi icin hava atmiyor yada birbirimizin kuyusunu kazmiyoruz insanlar tepkisizligi gorunce yaptiklarinin dozunu artirir. Yuz vermez ve dinlemezseniz anlatmayaya baslarlar

Back
X