türkiye'de tatil neden bu kadar pahalı?

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.737
18.139
298
allaa alla bu kadar pahalı değil kii booking pahalı olabilir mi ? Ben eylül de balayına gideceğim deli gibi araştırma yapmıştım 6.000 i geçmiyordu -ki ben Hilton Sarıgermeye gidiyorum puanı çok iyi bir otel 3 gece 4 gün 1.300 TL ye hattasında ondan önce tıtanic antalya da yaptırdım rezervasyon o da 1250 idi

lüksün ucu bucağı yok ki.
isteyenler oluyor ki adam yazabilmiş.
gerek var mı diye düşünüyorum benim için absürd bir ödeme olur.
gerek yok.
daha uygunları varken .

lüksün ucu bucağı yok ki.
isteyenler oluyor ki adam yazabilmiş.
gerek var mı diye düşünüyorum benim için absürd bir ödeme olur.
gerek yok.
daha uygunları varken .

İşte ben lüksün bir ucunu tuttum misal maldivler :) Ondan bile pahalı olması beni rahatsız eden. Ne daha güzel bir deniz sunabiliyor ne de daha güzel herhangi bir şey. Maldivler sıkıcı hiç aktivite müzik eğlence yok dersen de İbizaya falan da gidebilirsin aynı paraya.

yok sizin otel booking.com'da gene hesaplı:
Booking.com: Dalaman civarındaki oteller. Yerinizi hemen ayırtın!

Ama çeşme'de denize sıfır diyince fiyatlar almış başını gitmiş misal sheraton:
Booking.com : Sheraton Cesme Hotel Resort & Spa , Çeşme, Türkiye - 91 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın!
Bildiğin bir yapıda bir oda altı üstü. Ben o paraya maldivlerde denizin üstünde mükemmel yerlerde kalırım. Bir de son 2 oda falan diyorlar. Ayrıca Eylül ayı bu. Bunun Temmuzu ağustosu var. Ve hatta euro 3 tl olmasa çok daha hesaplı yurt dışı tatilleri çıkar.

12 bin ne demek yahu =) Bin iki yüz yazacaktın herhalde =)
Benim bildiğim haftalığı 4000'e falan gelen var da 12 bin verirsem ben Türkiyede tatil yapmam anacım =)))))))

12 bin ne demek yahu =) Bin iki yüz yazacaktın herhalde =)
Benim bildiğim haftalığı 4000'e falan gelen var da 12 bin verirsem ben Türkiyede tatil yapmam anacım =)))))))

Hayır doğru yazdım. Verdiğim linklere bir bakın. Çok saçma paralara çok az hizmet. Zenginin malı züğürtün çenesini yorar değil bu. Paranla rezil olmak ve sanırım rezil olduğunun farkında olmamak.

Canım biz eşimle asla otelde kalmayız tatile gidince. Nereye gidiceksek atlıyoruz gidiyoruz bakmadan. Güzel mahallelerine bakıyoruz denize yakın yerlere falan. Günlük kiralık diye ilanlar oluyo arıyoruz buluryoruz bi şekilde. Günlüğü 100 liradan fazlaya kalmadık hiç. Pazardan da nevaleleri alıyoruz çeşme de falan gayet ucuza sefa sürüyoruz her yaz. Yüksek sezonda gidince bulmak biraz daha zor oluyor ama ben internetten evlere bakınca sahibinden.com da kafam allak bullak oluyor.

Boşver sen oraları. Gayet makul ücretlerle gideceğin çok güzel yerler var.. Şahsen ben kıyamam paracıklarıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…