parası olmayanda kızını veriyor 3000 bine 5000 bine kuma olarakta..kötü yola düşeceğine kuma olsun diyorlar..+ kötü yola düşenlerde varmış..Müslümanlık anlayışı süper...Ceplerinde nakit tonla parayla geziyorlar nereden geliyor kuyunun suyu ?
sınavsız ünüveriste hakkı...ekmek elden su gölden. bulmuşum böyle bi memleket.
bende gitmem.
gecen akşam eve gidiyorum eşimle.sınavsız ünüveriste hakkı...
parası olmayanda kızını veriyor 3000 bine 5000 bine kuma olarakta..kötü yola düşeceğine kuma olsun diyorlar..+ kötü yola düşenlerde varmış..Müslümanlık anlayışı süper...
bu ülkenin gençlerinin psikolojisi sınav stresi yüzünden bozuluyor..depresyona giriyorlar hakmı bu?gecen akşam eve gidiyorum eşimle.
o kadar dershanelerden cıkan genc ögrencileimiz varki. cok şaşırdım.
ve gurur duydum. ne güzel cabalıyolar. dershaneye gidiyolar diye.
evet diğer tarafdada onlar var...
sonrada 3 cocuk diye tutturuyor birileri.
olanlarımıza iyi bakda... yapmasını biliriz
dönmeyeceklerini biliyordukki zaten Türkiye gibi özgür bir ülkeyi bırakıp suriyeye dönmeyeceklerdi herhalde zaten gelen kalmak için geldi..Kumalık anlayışı onlar için yeni bir şey değil zaten. Çalıştığım yere günde en az 10 mülteci geliyor hepsi nakit paralarla bir de yarım ingilizceyle alışveriş yapıp gidiyorlar. Asgari ücretle çalışıyorlar desem o kadar nakit olamaz yanlarında ve yüklü miktarda alışveriş yapılamaz.
Sonra neden dönsünler memleketlerine ?
haksızlıgın daniskası...bu ülkenin gençlerinin psikolojisi sınav stresi yüzünden bozuluyor..depresyona giriyorlar hakmı bu?
yaşadım arkadaşım kendim yaşadım bu sıkıntıyı kardeşlerim yaşadı..şimdi eşimin yeğenleri sınav stresi içinde..eltim dediki biz çocuklara çalış diye baskı yaptıkça aramız açıldı çocuklarla onlar sınavsız girecekmiş bu revamı dedi..baktım öylece boş boşhaksızlıgın daniskası...
allah ıslah etsin[/QUOT
..
bende cok tanık oldum cevremden.yaşadım arkadaşım kendim yaşadım bu sıkıntıyı kardeşlerim yaşadı..şimdi eşimin yeğenleri sınav stresi içinde..eltim dediki biz çocuklara çalış diye baskı yaptıkça aramız açıldı çocuklarla onlar sınavsız girecekmiş bu revamı dedi..baktım öylece boş boş
Kumalık anlayışı onlar için yeni bir şey değil zaten. Çalıştığım yere günde en az 10 mülteci geliyor hepsi nakit paralarla bir de yarım ingilizceyle alışveriş yapıp gidiyorlar. Asgari ücretle çalışıyorlar desem o kadar nakit olamaz yanlarında ve yüklü miktarda alışveriş yapılamaz.
Sonra neden dönsünler memleketlerine ?
evet başımdan belliydi halk gördüde başımızdakiler nasıl göremedi o gariphepsi fakir degil bunların. içlerinde gayet zenginleri de vardır. kıroyum ama para bende diyenler gibi... aşiret zenginleri var ya onlar gibi. gelirken almışlardır paralarını yanlarına.
başımıza kaldılar resmen ya. daha hala 'ay yazık ama yaaa' diyeceklerdir sözde merhametli kesim. bunun böyle olacagı başından belliydi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?