• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'mi , Yurt Dışı'mı ?

nalanerenler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
2
10
3
45
Merhaba arkadaşlar .
Bir sorum olacak yurt dışında ve Turkiye arasındaki tüp bebek merkezleri + ve - ögrenmek isterdim.
Şimdi bazı tanadıklar yurtdışinda yapılması daha iyi oldugunu bazıları ise Turkiyede tedavi gör diyorlar.
Onun ile ilgili bir bilgi almak istiyorum.
Bilginiz için şimdiden teşekür ediyorum size.
Hayırlı günler !!!

Fark fiyat olarak , doktorların tercubesi ve başarı % sonuçları.

Örnek olarak bazı tüp bebek merkezleri bir deneme para ile 2-3 deneme yapabiliyorsun.
Türkiye 'de de var çok başarılı doktorlar ve merkezler. Sonuçta, yurt dışında yaşayanları saymazsak, bebek için yurt dışına gitmek orada kalmak da ayrı bir maliyet. Tedavisi çok zor hastalıklar için tamam ama tedavisi ve süreci belli olan rahatsizliklar için yurt dışında tedavi olmak çok mantıklı gelmiyor., Tercih meselesi tabi ki..

Haklısınız canım, çok doğru şey diyorsunuz ama bakın, tıp bir yerde durmaz da, her zaman bir şey yeni ortaya çıkar... Doktorlar hep çağdaş yöntemler oluşturlar ve en tehlikeli hastalıklarla mücadele eder. Yurt dışında bulunan klinikler hakkında çok iyi yorumlar da duymuştum... Ukrayna'da bir insan üreme merkezi bulunur, onun hakkında okudum, çok yüksek bir preformans göstergisi ile bütün dünyada merkez hizmetleri bulunmaktadır. Bi de ülkemizin aksine, Ukrayna'nın kanunları üreme tıbbın için çok daha uygunlardır.. Düşünmem lazım yani.

Haklısınız canım, çok doğru şey diyorsunuz ama bakın, tıp bir yerde durmaz da, her zaman bir şey yeni ortaya çıkar... Doktorlar hep çağdaş yöntemler oluşturlar ve en tehlikeli hastalıklarla mücadele eder. Yurt dışında bulunan klinikler hakkında çok iyi yorumlar da duymuştum... Ukrayna'da bir insan üreme merkezi bulunur, onun hakkında okudum, çok yüksek bir preformans göstergisi ile bütün dünyada merkez hizmetleri bulunmaktadır. Bi de ülkemizin aksine, Ukrayna'nın kanunları üreme tıbbın için çok daha uygunlardır.. Düşünmem lazım yani.
Merhaba öncelikle herkese teşekür ederim cevaplar ve yorumlar için.
Ukrainadaki merkez ile ilgili daha fazla bilgi almak isterdim.

Herkese hayırlı cumalar

Türkiye 'de de var çok başarılı doktorlar ve merkezler. Sonuçta, yurt dışında yaşayanları saymazsak, bebek için yurt dışına gitmek orada kalmak da ayrı bir maliyet. Tedavisi çok zor hastalıklar için tamam ama tedavisi ve süreci belli olan rahatsizliklar için yurt dışında tedavi olmak çok mantıklı gelmiyor., Tercih meselesi tabi ki..

ben anlatayım size ; Great_Sultan Great_Sultan , T Turmalina , Mehtapgece Mehtapgece ve F Fethiye333317 bu zavallılar ne yapmaya çalışıyor acaba ?

Son düzenleme:
Kazen Kazen çok teşekkürler açıklığa kavuşturduğunuz için. (Bu vesileyle emekleriniz için de çok teşekkür etmek isterim) Itibar bile etmedim ama eden kişiler de olabilir. Bu tür ortada insan diye dolaşan canlılarda nasıl bir vijdan var anlam veremiyorum. Ümitle çare arayan insanların üzerinden duygu tacirliği yapan, para kazanmaya çalışan haysiyetsizler.. Bunların hayattaki en acı şeyi yaşamalarını diliyorum..

Back
X