• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin 1 Numaralı Tüp Bebek Merkezi Hangisidir?(Teşekkürler)

ceylancelik98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
17
1
86
Kahramanmaraş
Merhabalar.23 yaşında 2 yıllık evliyim eşimde varikosel var 4 ay önce Gaziantep Eurofertilde 1.aşılama yapıldı tutmadı.2.Tüpbebek denedik embrio 5.güne kadar yaşadı rahime yerleştirildi malesef tutmadı:( 2.deneme yapmak istiyoruz anteptekinden pek memnun kalmadık Allaha'a şükür maddi durumumuz iyi tabi her ne kadar iyi bir merkez olursa olsun Taktir-i İlahi Allah ol demesse olmaz istanbul ankara hiç fark etmez bildiğiniz önerebileceğiniz en iyi kaliteli Önemli olan ilgi ve alalı olan bir tüp bebek merkezi neresidir..Sağlık için maddiyat kesinlikle önemli değildir...Teşekkürler:nazar:

Bu konuda isim yapmış bir yer var aklımda, Şişli Memorial hastanesi, çok iyi olduklarını duydum. Eşim şehir dışında yaptırmaya karşı çıkıyor, yoğun çalıştığı için gidemeyiz felan diyor yoksa, öyle bir imkanım olsa, gideceğim tek adres benim orası.

Acıbadem İnternational ile bu memorial arasında kaldım..G.Antepte Novafertilde yaptırdım ilk dememmi malesef olumsuz çıktı.İyi bir yere gitmek istiyorum o yüzden sordum..Memorialda Semra hanımı cok övdüler okuduğuma göre..

Acıbadem İnternational ile bu memorial arasında kaldım..G.Antepte Novafertilde yaptırdım ilk dememmi malesef olumsuz çıktı.İyi bir yere gitmek istiyorum o yüzden sordum..Memorialda Semra hanımı cok övdüler okuduğuma göre..

İlk denemem İstanbul eurofertilde olmuştu ve negatifti. Orayı tekrar tavsiye etmem. İkinci denemem bahçeci fulya erbil yağmur, pozitif. Ama dediğin gibi önce Allah sonra doktorlar. Ben de 2. deneme için geçen sene şişli memorialda başlayacaktım mustafa bey vardı o zamanlar. Şimdi ayrılmış. Sonra genetik test yaptırırken ordaki çalışan bi bayan bana, laboratuvar konusunda 1. bahçeci fulya, 2. memorial şişli demişti. Bi görüşme yapmaktan ne çıkar dedim ve orda devam ettim. İyi ki etmişim.
Nereye karar verirseniz verin inşallah 2. denemenizde bebeğinizi/bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

İlk denemem İstanbul eurofertilde olmuştu ve negatifti. Orayı tekrar tavsiye etmem. İkinci denemem bahçeci fulya erbil yağmur, pozitif. Ama dediğin gibi önce Allah sonra doktorlar. Ben de 2. deneme için geçen sene şişli memorialda başlayacaktım mustafa bey vardı o zamanlar. Şimdi ayrılmış. Sonra genetik test yaptırırken ordaki çalışan bi bayan bana, laboratuvar konusunda 1. bahçeci fulya, 2. memorial şişli demişti. Bi görüşme yapmaktan ne çıkar dedim ve orda devam ettim. İyi ki etmişim.
Nereye karar verirseniz verin inşallah 2. denemenizde bebeğinizi/bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

bilmiyorum canım acıbademden gectim memorialdaki semra hanımı öneriyorlar acaba nasıl dır şehir dısındayım pek bilgin yok oralarda ekipmanlar falan ilgi alaka..bir kere gelip konusup gideceğim..kararsız kaldım

bilmiyorum canım acıbademden gectim memorialdaki semra hanımı öneriyorlar acaba nasıl dır şehir dısındayım pek bilgin yok oralarda ekipmanlar falan ilgi alaka..bir kere gelip konusup gideceğim..kararsız kaldım

Semra hanım ve Nur hanımın ismini duydum orda. İkisiyle de görüş mümkünse...

Cnm tlf numarani ozelden yazarmisin bu dr hakkinda knsmak istyrm olurmu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben semra hanım ya da nur hanımla görüşmedim canım. Bi arkadaşım gitmişti nur hanıma. Nur hanımda doğum iznine çıkınca gitmedi oraya. Ama ilk görüşmeden çok memnundu. Bense bahçeci fulyadaki denememde hamile kaldım.

Ben semra hanım ya da nur hanımla görüşmedim canım. Bi arkadaşım gitmişti nur hanıma. Nur hanımda doğum iznine çıkınca gitmedi oraya. Ama ilk görüşmeden çok memnundu. Bense bahçeci fulyadaki denememde hamile kaldım.

Bgn senin dedigin fulyadaki doktor ile gorustum erbil beyle .esimle gorustumde dediki oraya giden bir arkadasla kns nasil uygulamalari fln detayli bir bilgi al dedi o yuzden istedim senden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X