- 21 Aralık 2022
- 38
- 8
- 1
- 31
Merhaba şuan güncel fiyat nedir bilgi verebilir misiniz acabaMerhaba bende Ankara Bahceci Berfu Demir'e gidiyorum. Tavsiye ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şuan güncel fiyat nedir bilgi verebilir misiniz acabaMerhaba bende Ankara Bahceci Berfu Demir'e gidiyorum. Tavsiye ederim![]()
Merhaba 45 bin civarı oldu diye biliyorum. Ama ilaçlar daha pahalı her hafta zam geliyor.Merhaba şuan güncel fiyat nedir bilgi verebilir misiniz acaba
Manisa grandmedikal nahit atayi oneririm arastirin istersenizMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptık başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler![]()
MerhabaMerhaba izmir Medicalpoint Funda Göde , ilk deneme tuttu tüp sorundu. Kızım doğdu suan 5 aylik
MerhabaMerhaba
Sağlıklı ve hayırlı olsun bebeğiniz
Tüp sorundu demişsiniz de Tüp bebek öncesi Tüplerinizi mi aldırdınız? Funda hanım mı yaptı ameliyatı
Benim de medicalpointte bağlanacak ya da alınacak tüp bebek öncesiMerhabacok teşekkür ederim. Evet tedavi oncesinde tuplerim alindi ama kendi doktorumda medicaldeydi Funda hoca ve Volkan hocayla surecimi paylasarak onlardan gorus alarak ilerledi ben kendi doktorumun ameliyati yapmasini istedim sonra tedaviye Funda hoca ile devam ettim
Benim tuplerimden biri sivi dolu biri de tikaliydi. Doktorumun onceligi sivi dolu olani almak digerini de acmaya calismakti ( benim istegim direk ikisininde alinmasi yonundeydi gerci) sivi dolu olan alindi digerinin tikanmasina sebep olan da bir kistmis baya geri de kaldigi icin gorunmuyormus acilacak gibi olmadiigndan hem kisti hem tupu almislar ki buna cok sevindim. Ameliyat inanilmaz kolaydi ztn cok kucuk kesiler atiyorlar sondayi bayilttitan sonra taktiklari icin hissetmemsitim. O sene burun ameliyati, rahim filmi , tup ameliyati yumurta toplama derken kac kere ameliyathaneye girdim ama en kolayi bu ameliyatti ciktigimda kus gibi haafiftim belkide benimle cocugum olmasi arasindaki tek engel bu oldugu icin gittiginden rahatlamistim. Sonda cikarilirken de acimadi. Sadece ameliyattan sonra gaz oluyor mutlaka onu cikarmani istiyorlar bol yürüyüş yapmak gerekiyor bu nedenle omuzlarda felaket agri oluyor yani omzun cikmistw vücuduna fazla geliuormua gbi degisik bir agri onun icinde ben yuruyemedim ama yatttigin yerden bisiklet cevirerek ayaklarimla gazi cikarttimBenim de medicalpointte bağlanacak ya da alınacak tüp bebek öncesi
Kendi özel doktorum yapacak o hastanede
Peki nasıl bir süreç oldu tüplerinizin ikisi de mi alındı
Ağrınız sancınız oldu mu
Sonda acıtıyor mu
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim benim için çok değerli gerçektenBenim tuplerimden biri sivi dolu biri de tikaliydi. Doktorumun onceligi sivi dolu olani almak digerini de acmaya calismakti ( benim istegim direk ikisininde alinmasi yonundeydi gerci) sivi dolu olan alindi digerinin tikanmasina sebep olan da bir kistmis baya geri de kaldigi icin gorunmuyormus acilacak gibi olmadiigndan hem kisti hem tupu almislar ki buna cok sevindim. Ameliyat inanilmaz kolaydi ztn cok kucuk kesiler atiyorlar sondayi bayilttitan sonra taktiklari icin hissetmemsitim. O sene burun ameliyati, rahim filmi , tup ameliyati yumurta toplama derken kac kere ameliyathaneye girdim ama en kolayi bu ameliyatti ciktigimda kus gibi haafiftim belkide benimle cocugum olmasi arasindaki tek engel bu oldugu icin gittiginden rahatlamistim. Sonda cikarilirken de acimadi. Sadece ameliyattan sonra gaz oluyor mutlaka onu cikarmani istiyorlar bol yürüyüş yapmak gerekiyor bu nedenle omuzlarda felaket agri oluyor yani omzun cikmistw vücuduna fazla geliuormua gbi degisik bir agri onun icinde ben yuruyemedim ama yatttigin yerden bisiklet cevirerek ayaklarimla gazi cikarttim
Sonucunuz nasıl acaba bende orada oldum sonuç bekliyorum. Çok heyecanlıyımAhmet Zeki ışık ve irenbe Alper biler isimlerini çok duydum bende Antalya gelecek tüp Bebek merkezinde oldum
Pozitif canım 5 buçuk aylık oldukSonucunuz nasıl acaba bende orada oldum sonuç bekliyorum. Çok heyecanlıyım
Senin doktorun kimdi Mete ışıkoğlu yapti benim transferi tek seferde tuttuSonucunuz nasıl acaba bende orada oldum sonuç bekliyorum. Çok heyecanlıyım
Benim transferi de Batu aydınuraz yaptı. Bugün kanda çıktı çok şükürSenin doktorun kimdi Mete ışıkoğlu yapti benim transferi tek seferde tuttu
Şükür güzel bı yer bence Batu beyide görmüştüm kifayet hanımı birde onu biliyorum diğerlerini tanımam rabbim hayırla kucağına aldirsin inşallahBenim transferi de Batu aydınuraz yaptı. Bugün kanda çıktı çok şükür![]()
Amin inşallahŞükür güzel bı yer bence Batu beyide görmüştüm kifayet hanımı birde onu biliyorum diğerlerini tanımam rabbim hayırla kucağına aldirsin inşallah
Nedemek bilirim bu bilgilerin degeriniVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim benim için çok değerli gerçekten
Bisiklet çevirme hareketi yaparken ameliyat yeriniz acımıyor muydu ?
Bir de sondayı ne zaman çıkartmışlardı hatırlıyor musunuz? Çıktıktan sonra yanma vs yaptı mı idrar yaparken ?
Ne kadar süre sonra tüp bebek transferi olmuştunuz?
Göbek deliğinin içinden mi giriliyor bir deNedemek bilirim bu bilgilerin degeriniameliyat yerleri cok küçük 3 tane sag sok kasik birde gobek deliginde. Cok yavas harekerlerle yapinca hic acimiyor.amac gazi cikartmak haff hafif yapinca da cikiyor. Sondayi belli miktar idrar yapinca cikartmislardi diye hatirliyorum cikaran kisinin mi yoksa takan kisinin elinin hafifligiyle mi alakali bilmiuroum hic hissetmedim ciktigini sonrasindada yanma olmadi ben 3 subatta ameliyat olmustum adet donemimdi. Doktorum bir sonrwki adet doneminde tedaviye baslayabilirsiniz demisti ama ben vertigo gecirdim nisanda basladik tedaviye bir ay gecikti ama herseyde vardir bir hayir bu sayede belki hamileligim rahat doneme dnek geldi
Benumki icinde baska girme yontemi var mi bilemedimGöbek deliğinin içinden mi giriliyor bir deben göbek deliğinin az altından zannediyordum tam göbek deliği ise yandık o halde benim göbek deliği deyince bile içim bir hoş oluyor fobim var