oraya memur bulmuşlardın sen merak etmerte babaya söylesek suriyeliler içinde hayrat yapar mı ki ? Adamlar lokma değil su bile bulamıyor , bizim halkta karton topluyor. Bende ak saraya memur olmaya talibim.
İmzasını belime dövme yapsam yine girme şansım yok mu ?oraya memur bulmuşlardın sen merak etme
dolmuştur şimdiden orası benceİmzasını belime dövme yapsam yine girme şansım yok mu ?
taşa toprağa bu kadar para yatırlırmı..insana değer yok bu ülkede...Bu saray icin kesilen agaclar harcanan paralar... Zerre hakkim varsa helal etmiyorum.
Adinin ozentiligini falan da gectim O kadar para verip bu kadar cirkin bir "saray" yaptirmak da tam bunlara uygun olmuş.
adam yıllar yıllaar öncesinden niyetliymiş demek ki cumhurbaşkanı olmaya
ben bu kadar şaşa lüx düşkünü insan görmedim..gösteriş düşkünü..petrol zengini ülkeyiz sanki..piramit tarzı bir şey yaptırsaydı bari..şanı şöhreti yüzyıllarca süreydiBu saray icin kesilen agaclar harcanan paralar... Zerre hakkim varsa helal etmiyorum.
Adinin ozentiligini falan da gectim O kadar para verip bu kadar cirkin bir "saray" yaptirmak da tam bunlara uygun olmuş.
ayranları yok içmeye atla giderler çeşmayebizim buradaki çöpten karıştıranları bir görsünler
allah sonumuzu hayır etsin arkadaşım...haram olsun tüm benden alınan vergiler.....Çeşme degil o : )
gerek yok onlara şehitlik mertebesi lütfediliyor..Kaç yaşam odası yapılabilir acaba bu parayla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?