- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Gerçekten çok haklısın canım, tahammülüne hayran oldum, Allah dayanma gücü versin canım.İnsallah canim gercekten cok berbat bir yer ırk olarak demiyorum ama yer olarak cok kotu hele şimdi bide deaş belasi var diken üstündeyiz gerci erbildeyiz buraya ulaşamiyolar ama gelde rahat et
Yaa dayim orda yasamaya basladi bana da gel master yap diyor. Ben de dil okuluna gelirim de master yapmayi gozum kesmiyor diyorum... bilemedim ya tatillerde giderim de master yapmamtembelim ben
bu ülkenin geleceğinden korkuyorum. elimde olsa çeker giderim. gitgide kadınlar için yaşanmaz hale geliyor
birde hukuk tecavüzcüyüü affediyor. yapılan tecavüzcünün yanına kar kalıyor. kadın her şeyde suçlu,kadına bir yığın yasaklar,.. yok yaşanacak gibi değil bu ülkeBen de aynı şeyi düşünüyorum. Bu ülke sadece kadınlar için değil herkes için çekilmez hale geldi. Kimsenin can güvenliği yok.Ya tecavüz ediliyorsunuz, ya şiddet görüyorsunuz, ya hakkınız gasp ediliyor v.s v.s
Deas nedir ?İnsallah canim gercekten cok berbat bir yer ırk olarak demiyorum ama yer olarak cok kotu hele şimdi bide deaş belasi var diken üstündeyiz gerci erbildeyiz buraya ulaşamiyolar ama gelde rahat et
Git tatlım git. Kaçırma bu fırsatı. Ne için gidersen git. Bak dayın da varmış orda. Bu da senin için bir şans.
Ya aslinsa haklisiniz. Ama benim cekincem dayim bu zamana kadar yaptigi iyilikleri hep yuzume vurmustur. Ve kendini asiri begenmis bi insan yaninda bir dk rahat oturamazsin. Bunu niye giydin bunu niye dinliyosun bu iyi degil bunu niye yiyosun sagliksiz falan gibisinden cook karisir. Bilmiyorum ama en cok kafami basima kakacagini dusunmem kurcaliyor...
Ozaman hic tavsiye etmem cunku o cok kotu bi durum bide gittigine gidecegine pisman olmak varqueenEb .!.:Ya aslinsa haklisiniz. Ama benim cekincem dayim bu zamana kadar yaptigi iyilikleri hep yuzume vurmustur. Ve kendini asiri begenmis bi insan yaninda bir dk rahat oturamazsin. Bunu niye giydin bunu niye dinliyosun bu iyi degil bunu niye yiyosun sagliksiz falan gibisinden cook karisir. Bilmiyorum ama en cok kafami basima kakacagini dusunmem kurcaliyor...
Boşver bazı şeyleri duymazdan gel. Herkesin her dediğine bakarsak ohooo hayat çekilmez olur. Zaten 2-3 ay sonra kendi düzenini kurarsın kafan da rahat olur. Sen sosyal bir kıza benziyorsun. Zorluk çekeceğini düşünmüyorum.
Ozaman hic tavsiye etmem cunku o cok kotu bi durum bide gittigine gidecegine pisman olmak var
Söylesin ne olucak?Umarim karar verdikten sonra pisman olmam tesekkur ederim...
aslinda cok asosyalimdir nornal hayatimfa 1 ya da 2 tane arkadasim var cok insan sevmiyorum
Ben de onu dusunuyorum soyle soyliyim ki ben ossye hazirlanirken yilda iki kez aradi bi kez de harclik verdi ben seni yonlendirmesem kazanamazdin benim sayemde oldu biraz da dedi. Bundan bile kendine pay cikardi dusunun... ben seni okuturum sen de artik aldigin maasla beni gorursun falan diyip duruyor. Bilmiyorum ciddi mi degil ki ama her sakada bi gerceklik olur mu onu da bilmiyorum...
Söylesin ne olucak?Önemli olan ÖSS'yi kazanmış olmanız. İş güç sahibi olunda kimin sayesinde olursa olsun. Çok mu önemli? Elinizde öyle bir fırsat varken hiçç kaçırmayın.Kaldı ki bir orta doğu ülkesinden bahsetmiyoruz. Amerika sonuçta.En kötü ihtimal yapamazsanız dönersiniz.
Bence de denemekten zarar gelmez cok haklisiniz coook tesekkur ederimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?