Turkuaz halı

huzur09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
257
48
123
Arkadaşlar oturma odam için, turkuaz haliya ihtiyacım var. İstediğim gibi halı bulamadım. Düz turkuaz da olabilir, kahverengili beyazlı da. Yardımcı olursanız sevinrim....

Son düzenleme:
Arkadaşlar oturma odam için, turkuaz haliya ihtiyacım var. İstediğim gibi halı bulamadım. Düz turkuaz da olabilir, kahverengili beyazlı da. Yardımcı olursanız sevinrim....

canım dinarsuda var turkuaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkuaz renk uydurmak çok zor canım . Ben 1 yildir ariyorum istediğimi bulamıyorum. Dinarsuda var doğru ben aldim 2 gun sonra iade ettim. Pacwork tarzi. Ama çok ince duvardan duvara halı tarzinda. Basit durdu. Modokoda my hali firmasinda buldum oda küçücük el Halısı 3 200 tl istediler. Alamadim. Şimdilik kilim kullanarak idare ediyorum. Bulursan banada haber ver. Yada ben sana haber vereyim. Aynı durumdayız. By.

Canım bunlar İstikbal'den

Birde Bahariye halıda var turkuaz renkte güzel modeller,fazla olduğu için ekleyemedim;link veriyorum bak istersen,

Saray samyelinde var ben dalli olani aldim cok şık durdu tavsiye ederim.evimin resimlerine de bakabilirsiniz.

Çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için. Şöyle bir halı buldum, kırtlentlerime de uyuyor ama ne dersiniz?

Bu halıya bayıldım ama, nerden alacağımı bulamdım

Eklentiler

• $puanli-hali-modeli.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.008
Arkadaşlar bizim burada(Antalya) Banıo diye yapı market var. eşim ordan almış. Bahariye halı, kampanya varmış 60 TL. Oturma odasına yeter de. Fotosunu koyuyorum, kırlentimle beraber çektim :) Uyumlu oldu. Gönlümdeki değildi ama içime sindi....

Cok guzel uydurmussun yastikla harika olmuş. İyi günler de kullan.

bedel_07 selam,

aklında olsun, Çam Halı (Fener Mahallesi Bozkan Petrol karşısı) da da harika turkuaz halılar var.

Bulmuşsun ama Canım bunlar var bende 1. numaralı halıyı kullanıyorum yakından daha güzel.

birde dinarsu da var shaggy istmezsen oda güzel.

merhabalar Özel Halı.com dekoratif halılar kısmında Acıkahve-Turkuaz bir halı var. Bende salonum için Turkuazlı bir halı arıyordum bunu buldum. shaggy olması da hoşuma gitti. şık duruyor.. salonuma düşünüyorum sizce nasıl? Facebooktada sayfaları var bakabilirsiniz..

canım merinos flex ve shaggy halı ekledim sana çok fazla seçenek var aslında zorlanmazsın gibi bulurken

arkadaşlar merhaba ben şiddetle bu halıyı istiyorum fakat ne markasını bulabildim nede nerede satıldığını bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Konu içeriği nedeniyle taşındı..

arkadaşlar bu turkuaz halıyı nerede bulabilirim? bi fikri olan var mı deli olucam

Eklentiler

• a.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 294
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…