Türk'ün Uzayla imtihani Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Show Tv ekranlarında Şubat ayında başlayacak olan Hababam Uzay dizisi’nin kadrosuda netleşti..Tayfun Güneyer’in yöneteceği ve senaryosunu yazacağı Hababam Uzay dizisinde Ufuk Özkan, Peker Açıkalın, Sinan Çalışkanoğlu ve Özge Ulusoy da rol alıyor.
Dizide roller ise şu şekilde
Gemi Kaptanı Fatih Yıldırım: Ufuk Özkan
Lazer Topçu Subayı:Volkan Kurnaz: Sinan Çalışkanoğlu
Bilgi İşlem Subayı Necati Durmuş: Baki Biçici
Halkla İlişkiler Subayı Tuğçe Şen: Ayşe Melike Çerçi
Beslenme ve Kantin Subayı Osman: Veysel Diker
Housekeeping Subayı Naziye: Bala Atabek
Bilim Adamı Acar’ın Asistanı: Gözde Feyza Çıpa
Kaptan Fatih’in Oğlu Tarkan Yıldırım: Mesut Can Tomay
Ziya: Peker Açıkalın
Namık: Ünal Yeter
Alev: Özge Ulusoy

DİZİNİN KONUSU
Dizide ilk Türk uzay ekibinin yolculuk hikayesi ekrana gelecek. Kahramanlarımız uzay istasyonuna bağlanmak için uzaya fırlatılıyorlar. Yolda kaybolan ekip, dünyayı aramaya başlıyorlar. Bu aramada başlarından geçen komik hikayeyle bizi güldürecekler

Hele birde yapım şirketi süreç filmse ardımıza bakmaksızın kaçmamız lazım

Son düzenleme:
iyi hos guzel dedik izleyelim dedik filmin icine gulme efekti koymuslar filmin ciddiyeti gitmis begenmedim

Türk tarhinin sahip olduğu belkide en kötü, en gereksiz, en amaçsız, en saçma dizi... Bu arada Feyza'nın adı ne zaman Gözde oldu :S Rol ismi karışmış olmasın..

Son düzenleme:
o gulme efekti beni uyuz etti.heryere koymuslar.tam turk isi ittiriveriyorlar falan ama pek sevmedim fazla surmez

aşaılık komplexiyle çekilmiş bir dizi türk milleti bu kadar aptal deil bence

dun bi 5 dk bakalim dedik esimle..aman allahim bu ne sacma bi dizi yaaa..gereksiz,guldurmeyen,cocuklarin bile iyyy diyebilecegi bisey..utanmiyorlarmi bunlar bunu oynarken cekerken...boyle sacmaligin icinde bulunmaktan...

hayatımda bu kadar saçma bir dizi görmedim

eksi sozlukte bi baslik gordum koptum

TURK'UN " TURK'UN UZAYLA IMTIHANI " ILE IMTIHANI

Yok etsinler bu diziyi final yapsınlar,ekrandaki en gereksiz en saçma dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…