Turlara hiç tek başına katıldınız mı?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.452
1.174
83
33
Merhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için😂. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu

Merhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için😂. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Ben değil ama annem yurt dışı turlarına hep tek başına gidiyor. Zaten orada da ortam cok sıcak ve samimi olduğu için çok mutlu ayrıldı hep.
Kendim de yalnız vakit geçirmeyi çok severim. Gitsem çok iyi hissederdim heralde.

Ben değil ama annem yurt dışı turlarına hep tek başına gidiyor. Zaten orada da ortam cok sıcak ve samimi olduğu için çok mutlu ayrıldı hep.
Kendim de yalnız vakit geçirmeyi çok severim. Gitsem çok iyi hissederdim heralde.
Ben kafa dağıtmak amaçlı gideceğim. O taraflara hiç gitmedim. İnsallah ben de keyif alırım. Teşekkür ederim

Geçen haftalarda kuzenim tek başına katıldı ve tur olduğu için zaten ordaki insanlarla arkadaş oluyorsunuz kuzenim sık sık ailesiyle arkadaşlarıyla da tatile gider ama bu tatilin hepsinden daha iyi geldiğini söyledi umarım siz de aynı şekilde keyif alırsınız

Geçen haftalarda kuzenim tek başına katıldı ve tur olduğu için zaten ordaki insanlarla arkadaş oluyorsunuz kuzenim sık sık ailesiyle arkadaşlarıyla da tatile gider ama bu tatilin hepsinden daha iyi geldiğini söyledi umarım siz de aynı şekilde keyif alırsınız
Teşekkür ederim insallah☺️

Bende günübirlikten zevk almamıştım ama konaklamalı olunca daha iyi olabilir,en kötü aynı odaya denk düşen ile sohbet muhabbet gelişebilinir

Ay ben turlar iyi sanıyordum. Geçen denk geldim Karadeniz turu birinin korkunç geçmiş. İyi araştırmakta fayda var. Ama tek tatil yapamayacaksanız türü deneyin mutlaka denemekten zarar gelmez.

Bi arkadaşım var sürekli gezme halinde turlarda ve hepsine yalnız gidiyor. Çok da mutlu😁 yalnızlığın ayri bi keyif olduğundan bahseden biri. Mesela yalnız başına kahvaltı yapmak en büyük zevklerimden falan diyor. Yani tercih meselesi

Ben katılmadım çok isterdim ama fırsatım olmadı. Lakin önceden görüşüp şu an görüşmediğim öğretmen bir arkadaşım yurt içi yurt dışı fark etmeksizin tek giderdi. Zevk alırdı ki giderdi yani

ben katılmadım ama kesinlikle yapmak istediğim şeylerden biri. bir oğlum var o da büyüyünce peşinde istemeyecek nasılsa bizi. o büyüyene kadar onunla anılar biriktirip, ilerde allah sağlık verirse kendim yurt içi yurt dışı allah ne verdiyse gezeceğim :)

Ben günübirlik tura katıldım çok eğlendim ve güzel geçmişti. Gideceğiniz tür firmasını iyi araştırın bence zaten , tur rehberiyle ya da diğer insanlarla muhabbet oluşuyor. Bence çok güzel, ben de kendimle kalmak için gittim. Tavsiye ederim, en iyi arkadaşınız kendiniz. O yüzden gidin bence

Ben günübirlik tura katıldım çok eğlendim ve güzel geçmişti. Gideceğiniz tür firmasını iyi araştırın bence zaten , tur rehberiyle ya da diğer insanlarla muhabbet oluşuyor. Bence çok güzel, ben de kendimle kalmak için gittim. Tavsiye ederim, en iyi arkadaşınız kendiniz. O yüzden gidin bence
Deneyimleyeceğim ben de teşekkür ederim ☺️

Bi arkadaşım var sürekli gezme halinde turlarda ve hepsine yalnız gidiyor. Çok da mutlu😁 yalnızlığın ayri bi keyif olduğundan bahseden biri. Mesela yalnız başına kahvaltı yapmak en büyük zevklerimden falan diyor. Yani tercih meselesi
Ben de yalnız kahve yemek durumlarını severim . Ama tur 5 6 gün olduğu için zevk alır mıyım bilmiyorum

Yurt dışı turlarına çoğu kişi tek katılıyor, vize muhabbetinden ötürü eşlik edecek kişi çok olmuyor. Ama kimse turda tek kalmıyor, aksine çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Samimi bir ortam. O yüzden endişe etmeyin, tek kalmazsınız. Ama turdayken siz de sosyal, konuşkan olun içinize kapanmayın yeter ki.

Ben yurtdisi turuna katilmistim tek basima. Cok keyifliydi. Istediginizde tek takilabiliyorsunuz ordakilerle arkadas da oluyorsunuz. Istediginiz gibi gezebilirsiniz

Hic bana gore değil 😅 Ama yorumlarda baya seven olduğunu öğrenmiş oldum. İnşallah size de iyi gelir.
Ben yalnızligi severim ama işte zaten yalnızligi sevdiğim için tanımadığım insanlarla tura katılamam. Aynı odada tanımadığım biriyle kalmanin düşüncesi bile rahatsız ediyor şu an mesela 😅 Ya da mecburen oturup yemek yerken muhabbet etmek. En fazla 1 gün dayanabilirim sanırım. Tek başıma gezmek okay eğlenceli ama tur değil bence.

Gecen hafta gittigim turda tek bir hanım vardi. 2 gecelik .Arkadaslik kurdu bikac kisiyle memnundu halinden .Illa iletisim olur asgari düzeyde zaten toplu gezmeler oluyor.Bence gidin .

Back
X