Turner sendromu, acil küretaj, beta hcg takibi

seculargirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
19
11
3
29
Herkese merhaba,

İlk tüp bebek denememizden sonra 9 hafta 6 günlük bebeğimizin Fetal kalp atımı duyulamadı ve 3 temmuzda acil küretaja alındım. Düşük materyalimi genetik incelemeye gönderdim. 45+X olarak sonuçlandı. (Yaşım 29)

Yeniden tüp bebek raporu çıkarmak için kontrole gittiğimde (29 temmuzda) beta hcg gönderildi ve sonuç 20 idi. 48 saat sonraki kontrolünde 10 olarak sonuçlandı.

Amh yeniden göndermiştik, 1’in altına düşmüş: 0,78.

Donmuş 2 embriyom vardı, genetiğinden emin olmadığım için transfer yapamıyorum. Doktorum Ekim ayında tedaviyi yenileyip oluşacak tüm embriyoları genetik analize göndermeyi planlıyor.

Moralim gittikçe down oluyor. Maxijuno, maxigo kullanıyoruz. 7-8 kg fazlam var diyet yapacak motivasyonum yok. Kevssağlık tüp bebek diyetisyenine yazdım, 4-6 hafta sonraya randevu veriyor.

Sizler nasılsınız? Önerileriniz var mı? Tecrübeleriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Kendi diyetisyenimi öneririm çok memnunum ve online görüştüğümüz için genel olarak randevuları müsait oluyor. Her şeyden önce benim için önemli olan istediğim zaman ulaşıp danışabiliyorum. Yalnız tüp bebek diyetisyeni ile arasında ne fark oluyor bilmiyorum açıkçası. İsterseniz sizin için sorabilirim.

Merhabalar çok sağolun.

Daha çok embriyo kalitesine göre listeler hazırlıyor. Amaç Amh arttırmak, rezervi kaliteli hale getirmek.

Çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadım 8.haftada trizomi 12 nedeniyle kalbi durmuştu.
ben kalan embriyolarımı çözdürüp genetiğe yolladım, sağlıklı geldi. Ve şu an biriyle hamileyim çok şükür. kalan embriyolarınızı kalitesi iyiyse çözdürüp genetiğe gönderebilirsiniz

Sizin adınıza sevindim, umarım sağlıkla huzurla kucağınıza alır büyütürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…