Turner sendromu

Sinemerkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
33
7
86
39
Antalya
Merhaba hanımlar 29 gün önce kürtaj oldum daha kanamam gelmedi ne zaman gelir? Ve 2 tane 8 haftalıkken kalp duyup ölüyorlardı 2 tane kayıbım var. Kürtajdan bebek genetiğe gitti sonuç 45,x (Turner sendromu) çıktı doktorum tekrar edici bir vaka olmadığını söyledi ama ben tekrar kromozom yokluğunu yaşarmıyım? Aranızda bu konu hakkında bilgisi olan lütfennn beni aydınlatırmısnııız...

Geçmiş olsun ilk adet hemen gelmiyo diye biliyorum ama adaçayı içerseniz gelmesi hizlanabilir bende etki yapmıştı. Aklınızda bişey kalmasın istiyosaniz kendinize ve eşinize kromozon analizi yaptırabilirsiniz. Doktorunuz tekrar edici bişey değil demiş ama yine de aklınızda bulunsun

Sağol
Canım evet eşimde bende önceden genetik test için kan vermiştik sonuçlar çıkmış sonuç öğrenmeye gideceğim inşallah bir şey yoktur

Sağol

Canım evet eşimde bende önceden genetik test için kan vermiştik sonuçlar çıkmış sonuç öğrenmeye gideceğim inşallah bir şey yoktur
İnşallah bişey yoktur döllenme sırasında olan bişeydir Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…