Doğal Saç Bakım Kürleri Turp suyu......................

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

mervos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
275
5
68
Ankara
Hepinize iyi gunler.Ben turp suyunun sac uzatmada cok etkili oldugunu duymustum.Ama merak ettigim bisey var.Turpun kirmizisi suya cikiyo.Sacimin renginde bi degisiklik yapmazmi acaba?

Hepinize iyi gunler.Ben turp suyunun sac uzatmada cok etkili oldugunu duymustum.Ama merak ettigim bisey var.Turpun kirmizisi suya cikiyo.Sacimin renginde bi degisiklik yapmazmi acaba?

canım nasıl yapıyorsun sen onu.
ben siyah turbun çok etkili olduğunu duymuştum.
kendim nasıl yaptığımı anlatayım
dış kabuğunu çok kalın olmamak şartıyla soyuyorum
sonra turbu rendeliyorum ve suda kaynatıyorum
su ılıyınca içine yumurta sarısı karıştırıp saçıma sürüyorum
streç filmle saçımı sarıp 3 saat bekliyorum
sonra soğuk suyla yıkıyorum.
ben hiç suyunun kızardığını görmedim

nasil oluyo o ya anlata blrmsnz lutfen ?

kızlaar bende turp suyunu iki senedir aralıklarla uyguluyorum

önce orta boy kırmızı turbu yıkapıp kabuklarıyla olduğu gibi rendeliyorum 3 bardak suda 10 dk kaynatıyorum sonra ayrı bi kaba süzüyorum.ılıyınca yani soğuya yakın olunca içine yumurta sarısını ekleyip iyice çırpıyorum sonra saçlarımın diplerine uyguluyorum.saç bonesi poşet yada streç filmle sarıyorum.2 saat bekletip ılık suyla yıkıyorum ve sonuç harika :) haftada iki kez yapın....

bende denedim arkadaşlar saçlarım ipek gibi oldu fönlü gibi sürekli aslında saçlarım çabuk uzar ama ben buara baya kısalttım boyalı kısım gitsin diye bakalım ne kdr uzayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…