Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben denedim canım. 3.deneyişim ve gerçekten yarım cm uzadı. Ilkini 23 Ocakta uygulamıştım , şu an 3. deyim :) yani 2kere uygulayınca yarım cm uzattı kısaca. Şu an dediğim gibi 3.sü saçlarımda , bone ve havluyla sarılı saçlarım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
canım ben denemiştim 2 yada 5 cm falan uzattı haftada bir yapıyordum ama sonra n-bıraktım gercekten etkili bi yöntem , şimdi saçlarımın önleri koptu uzamıyor yeniden bi yöntem bulmaya çalışıyourm
Bugün ilk ini yaptm pazartesi ikinci sini yapcm haftada 3defa yapmak istiyorum bakalım pazartesi çarşamba ve cuma gnleri yapcm 4hafta boyunca 15gün ara veriliyor sonra tekrar başlaycm ama hafta da iki defa ya düsürcm .çok cıvık Yaa ama 2bardak su fazla bence o yüzden bir bardak ve ya bir buçuk Ben sadece diplere yapıyorum artarsa uçlarına sikarm fis fis sise ile Yapn bence yoksa zor kafa dan çok alıyor şu an saçm 45ve ya 46santim bir ay sonunda ne kadar olacak bakalm
canım ben denemiştim 2 yada 5 cm falan uzattı haftada bir yapıyordum ama sonra n-bıraktım gercekten etkili bi yöntem , şimdi saçlarımın önleri koptu uzamıyor yeniden bi yöntem bulmaya çalışıyourm