Saç Uzatma Yöntemleri turplu su mucize deneyin !!!

hiLaL6363

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
23
1
6
35
Şanlıurfa
KızLaR turpLu su süper ya qerçekten denemenizi tavsiye ediyorum ben yaptım baya işe yaradı inanmıyordum böyle seylere ama kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim qöreceksiniz işe yaradıqını.

şimdi - 1 turpu yıka kabuquyla rendele 3,,4 su bardaqı su ekle ve yarım saat kaynat sonra posasından ayır yani süz içine 1 yumuta kır karıştır ılımasını bekle sacına sür ve 1,2 saat bekle streçle yada tülbent bagla bekle ve normal banyo yaptıqın qibi yıkan bunu haftada iki kere yap ikinci haftasında belli olacaktır emin olun kızlar deneyin !..

KızLaR turpLu su süper ya qerçekten denemenizi tavsiye ediyorum ben yaptım baya işe yaradı inanmıyordum böyle seylere ama kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim qöreceksiniz işe yaradıqını.

şimdi - 1 turpu yıka kabuquyla rendele 3,,4 su bardaqı su ekle ve yarım saat kaynat sonra posasından ayır yani süz içine 1 yumuta kır karıştır ılımasını bekle sacına sür ve 1,2 saat bekle streçle yada tülbent bagla bekle ve normal banyo yaptıqın qibi yıkan bunu haftada iki kere yap ikinci haftasında belli olacaktır emin olun kızlar deneyin !..

Deneyelim bakalim :) tesekkurler

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar :) Aranıza daha dakikalar önce katıldım.. Okadar sıcak okadar içtensiniz ki kıskandım desem yeridir:110: Neyse gelelim konumuza, dün yaptım bende bu karışımı arkadaşlar ama o kadar zahmetli geldi ki bi daha da yapmam dedim:KK12:Ayrıca mevsimden mi bilmiyorum siyah turpu bulamadım bakmadığım yer kalmadı.. Hala devam eden arkadaşlar varmı sonuçlar nasıl

Back
X