turra Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar ınanmıyacaksınız ama bugun yıkandım ancak alcım dusmedı:))ben de pek zorlamadım korktugum ıcın..Dr.umu aradım kendısıne baya bı gec ulasabıldım,sabırsız bırı oldugumdan canım sıkıldı neyse sonra ulastım ve o bıle sasırdı ve guldu..Yarın yıne dus al cıkmazsa gel artık ben cıkarırım dedı bakalım yarın nasıl olacak?

bu arada ben eksı ve sert olan erıgı cok severım ve dayanamayıp yıyıorum kut kut sızce bısey olur mu?

yapılıyor kı neden bu kadar sasırdın ıkıncı dedıgım ılkı gıbı degıl darbelerden korunmaası amaclı..

Kızlar ben gecen carsamba amelıyat oldum ılk alcımsa pazartesı gunu alındı yanı 5 gun olmuş oluyor ama burada okudugum kadarıyla cogu kısının hep yedıncı sekızıncı gununde alınmış bu benı tedırgın edıyor sızce bu onemlı mı?...

Elım ıster ıstemez burnuma degdıgı oluyor mesela ben namaz kıldıgım ıcn abdestı alırken yuzumu yıkamıyorum tabı ama acık olan yerlerı yıkayıp alcılı yerı ısslak elımle hafıf ustunden gecıp hafıfte burnumun ucuna degdırıyorum bı sey olur mu yanı hafıf suyla dokunmam zaralı olur mu?

abdest alıp namaz kılıyon ama estetikten de geri kalmıyon maşallah

abdest alıp namaz kılıyon ama estetikten de geri kalmıyon maşallah

evt dedıgın gıbı elh. abdestlı ve namazlıyım cok sukurrr estetık konusuna gelınce keyfı olarak yaptırsaydım bu dedıgınde haklı olurdun fakat benı tanımadan,hangı sartlarda oldugumu bılmeden boyle bır yorum yapma gucunu nerden aldın ben de onu anlamadım...

ama soylemısken cvb vereyım dogustan burnumda sekıl bozuklugu vardı burun ucundakı pabuc (sol delıktekı )tamamıyla dısarda ve delıgı kapatır derecedeydı ergenlıge dogru burnumun ıyıce seklı butunuyle bozulmaya baslamıstı ve ben hala yaptırmamakta dırenıyordum fakat pısıkolojımse alt usttu..en sonda ıyıce dını yonunu arastırıp sorusturup oyle oldum yanı gozu kapalı degıl cunku bu gıbı noktaları onemserım ve sırf guzel olayım dıye hıcbır sorun yokken kalkıp da olmadım.Dini yonune gelınce onu da acıklayayım yanlış anlasılma felan olmasın dıye..soylekı eger cıddı manada dogustan yahut sonradan bır kaza,darbe vs.. gıbı herhangı bır uzvunuz normalın dısına cıktıysa ve bu sızde pısıkolojınızı etkıleyen bır durumsa o zaman onu normal seklıne getırmek bır tedavı seklıne gecıyor ve caız oluyor gerısı senın ferasetıne havale umarım anlamıssındır!!!....

Back
X