Az mı acaba sofra tuzuyla yaptım bidetuzumu azki
Az mı acaba sofra tuzuyla yaptım bide
Ben kurdum kurulmuş olduemin değilim ama sofra tuzuyla kurulmaz kaya tuzu ile kurulur
Ben kurdum kurulmuş oldu
Ben sadece salatalık kurdum tadına herkes bayıldı kendi tarifimle kurdum ama sadece bu sorun oldu işte
Salatalik çabuk erir kaya tuzu kullanın bir daha yada marketlerde turşu için tuz satilir. Normal tuz kullandiginiz için erimiştir büyük ihtimalle çünkü çabuk yumusar.Salatalık yerine kornison alın derim daha dayanıklı olur onu tavsiye ederim.Az mı acaba sofra tuzuyla yaptım bide
Zaten kornişondu büyük olanlar erimiş küçük olanlar aynı duruyo tuzla alakası yokmuş büyüklerin içi boşalırmış.Salatalik çabuk erir kaya tuzu kullanın bir daha yada marketlerde turşu için tuz satilir. Normal tuz kullandiginiz için erimiştir büyük ihtimalle çünkü çabuk yumusar.Salatalık yerine kornison alın derim daha dayanıklı olur onu tavsiye ederim.
Bence alakası var .büyük ve küçük kornison kurduk hicbirsey olmadı. Komşumuz yemeklik tuzdan yapmış bozuldu tursulari.Zaten kornişondu büyük olanlar erimiş küçük olanlar aynı duruyo tuzla alakası yokmuş büyüklerin içi boşalırmış.
Bozulma olmadı en büyüklerin içi boşaldı diğerlerine bi şey olmadıBence alakası var .büyük ve küçük kornison kurduk hicbirsey olmadı. Komşumuz yemeklik tuzdan yapmış bozuldu tursulari.
Benim erir dediğim normal salatalikti.
Turşunun suyu azalınca su eklemediyse ondan bozulmuş olabilirBence alakası var .büyük ve küçük kornison kurduk hicbirsey olmadı. Komşumuz yemeklik tuzdan yapmış bozuldu tursulari.
Benim erir dediğim normal salatalikti.
Limon tuzu kullanmadım limonun kendisini kullandım kaya tuzu sofra tuzu çok farketmiyormuş ama evet büyüklerin içi boşalırmış öğrendim bende bidahakine seçmece küçükleri seçicem teşekkürlerturşuya kaya tuzu kullanın limontuzuda kullanıyorsanız çok atarsanız limon tuzunu oda yapar bilginize..ama sizin asıl sorun sofra tuzu..büyüklerin içi boş olur zaten..ama bi dahakine kaya tuzu kullanın..
Yok tuzu iyiydi büyük salatalıkların içi boşalıyor. Teşekkür ederim kolay gelsin :)Merhaba Tuzu az olmuş kaya Tuzu ile olmalı ve bir lt suya seksen doksan gr tuz koymanız Laz'ım
Bizde yapıp isteyenlere kargo yapıyoruz
Afiyet olsun ev turşusu her zaman şifadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?