Turşu sorunsalı !!???

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.049
4.168
173
Kizlar merhaba. Turşu yaptım çok lezzetli ama salatalıkların içi çekiliyo içleri oyuk erimiş. Sizce neden olmuş olabilir

Az mı acaba sofra tuzuyla yaptım bide
Salatalik çabuk erir kaya tuzu kullanın bir daha yada marketlerde turşu için tuz satilir. Normal tuz kullandiginiz için erimiştir büyük ihtimalle çünkü çabuk yumusar.Salatalık yerine kornison alın derim daha dayanıklı olur onu tavsiye ederim.

Zaten kornişondu büyük olanlar erimiş küçük olanlar aynı duruyo tuzla alakası yokmuş büyüklerin içi boşalırmış.

Zaten kornişondu büyük olanlar erimiş küçük olanlar aynı duruyo tuzla alakası yokmuş büyüklerin içi boşalırmış.
Bence alakası var .büyük ve küçük kornison kurduk hicbirsey olmadı. Komşumuz yemeklik tuzdan yapmış bozuldu tursulari.
Benim erir dediğim normal salatalikti.

Bence alakası var .büyük ve küçük kornison kurduk hicbirsey olmadı. Komşumuz yemeklik tuzdan yapmış bozuldu tursulari.
Benim erir dediğim normal salatalikti.
Bozulma olmadı en büyüklerin içi boşaldı diğerlerine bi şey olmadı

turşuya kaya tuzu kullanın limontuzuda kullanıyorsanız çok atarsanız limon tuzunu oda yapar bilginize..ama sizin asıl sorun sofra tuzu..büyüklerin içi boş olur zaten..ama bi dahakine kaya tuzu kullanın..

turşuya kaya tuzu kullanın limontuzuda kullanıyorsanız çok atarsanız limon tuzunu oda yapar bilginize..ama sizin asıl sorun sofra tuzu..büyüklerin içi boş olur zaten..ama bi dahakine kaya tuzu kullanın..
Limon tuzu kullanmadım limonun kendisini kullandım kaya tuzu sofra tuzu çok farketmiyormuş ama evet büyüklerin içi boşalırmış öğrendim bende bidahakine seçmece küçükleri seçicem teşekkürler

Merhaba Tuzu az olmuş kaya Tuzu ile olmalı ve bir lt suya seksen doksan gr tuz koymanız Laz'ım
Bizde yapıp isteyenlere kargo yapıyoruz
Afiyet olsun ev turşusu her zaman şifadır

Merhaba Tuzu az olmuş kaya Tuzu ile olmalı ve bir lt suya seksen doksan gr tuz koymanız Laz'ım
Bizde yapıp isteyenlere kargo yapıyoruz
Afiyet olsun ev turşusu her zaman şifadır
Yok tuzu iyiydi büyük salatalıkların içi boşalıyor. Teşekkür ederim kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…