Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaTuruncu oldum kızlar (resimli)
Doğumgünü tacına bayıldım öncelikle. Doğum günün kutlu olsun da diyeyim burdan. Kadıköy Happy Moon's di mi orası? Saç rengin de çok güzel ama sanki tenin fazla pembe o rengi taşımak için, ya da o fotoğraf çok kızardığın bir gün çekildi, belki tenin biraz daha bronzlaşsa karamel rengi olsa daha çok yakışır.
arada değişiklik iyidir zor bir renk olduğu halde gayette yakışmış sana sarıyı kahveyi herzaman kullanırsın zaten bende sarıdan bakıra döndüm pişman değilim yine de dönüp dolaşıp geleceğim yer sarıı neyse seni kıskandım hazırlaniyimde happy moon's a gidiyim bari oranın fajitas combo su ve kızarmış dondurması süperrr canım çekti valla
arada değişiklik iyidir zor bir renk olduğu halde gayette yakışmış sana sarıyı kahveyi herzaman kullanırsın zaten bende sarıdan bakıra döndüm pişman değilim yine de dönüp dolaşıp geleceğim yer sarıı neyse seni kıskandım hazırlaniyimde happy moon's a gidiyim bari oranın fajitas combo su ve kızarmış dondurması süperrr canım çekti valla