- 1 Mart 2020
- 63
- 11
- 3
- 24
Bu renk ne rengi hangi boya ile elde edilir bayıldımmm tam turuncu ile kırmızı arasında kalan ateş Merida rengi gibi yardımcı olun lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manic panic de bulabilirsiniz bu rengi. Ucuz yolli olsun derseniz radical jeans color jamaikan jeans color satan kuaför mağazalarindan alabilirsiniz. Tabii saçı acmak gerek once.Bu renk ne rengi hangi boya ile elde edilir bayıldımmm tam turuncu ile kırmızı arasında kalan ateş Merida rengi gibi yardımcı olun lütfen ☺
Bunların numaralsrı olarak neyi önerirsinizManic panic de bulabilirsiniz bu rengi. Ucuz yolli olsun derseniz radical jeans color jamaikan jeans color satan kuaför mağazalarindan alabilirsiniz. Tabii saçı acmak gerek once.
Numara oneremem bu boyalarda alttaki renk de önemli. Siz araştırıp en yakin olanini bulun. Boyadiktan sonra kopurmeyen sampuanla yikarsaniz boya kalici olur. Standart sampuanla yikarsaniz her yikamada akar boya.Bunların numaralsrı olarak neyi önerirsiniz
Teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız içinNumara oneremem bu boyalarda alttaki renk de önemli. Siz araştırıp en yakin olanini bulun. Boyadiktan sonra kopurmeyen sampuanla yikarsaniz boya kalici olur. Standart sampuanla yikarsaniz her yikamada akar boya.
Bu renge çok yakın bir renk mi çıkıyorİgora 8.77 yoğun bakır
Kızıllık katar mı bilmiyorum ama yoğun bakır çok güzel bir renk çıkıyor
Teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için
Şunu da söylemek ısterim kizil ve turuncu rezalet renkler. Hemem matlaşıyor sactan cikarmak zor oluyor ben olsam girmezdim bu işe.
[/QUOT
Ben kullanıyorum ama extra size sordummemnunum
Çok yakın olmasa da yakın bir renkBu ren
Bu renge çok yakın bir renk mi çıkıyor☺
RengesŞunu da söylemek ısterim kizil ve turuncu rezalet renkler. Hemem matlaşıyor sactan cikarmak zor oluyor ben olsam girmezdim bu işe.
Bu renk miÇok yakın olmasa da yakın bir renk![]()
EvetBen kul
Renges
Bu renk mi ☺
İgora 8.77 yi önerdiler siz de çok yardımcı oldunuz saça zararı var mı akıyor mu bi de oksidanı ayrı satılıyor sanırım
Şimdi sorduğum her renk farklı bir renk be ben n de fikir alıp boyuyorum bundan size ne onlar bana çok yardımcı oluyorlar ayrıca dikkat ederaeniz hepsi kızılın farklı tonları
Bana ne diye bir şey yok, sitede kurallar var, kurallara uyulmazsa kaos oluyor. Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz ve belki gerçekten yoruma, yardıma ihtiyacı olan bir konuyu baltalamış oluyorsunuz, altlarda kalıyor konu. Bu sebeple daha önce ceza almıştınız, ama hala devam ediyorsunuz.Şimdi sorduğum her renk farklı bir renk be ben n de fikir alıp boyuyorum bundan size ne onlar bana çok yardımcı oluyorlar ayrıca dikkat ederaeniz hepsi kızılın farklı tonları
Tamam Mune abla bir daha açmayacağımkusura bakmayın ben sorun olmaz diye biliyordumCagla2000,
konu açmada bir sınırlama yok ama siz sürekli kızıl ton üzerine konu açıyorsunuz, üstelik kuaför olan üyelerden biri size yapmanız gerekenleri söylemiş, boyayacağınız zaman yardımcı olacağını da belirtmiş.
Devamlı kızıl renk tonlarıyla alakalı konu açmak yerine zaten açılmış başlıklarınızdan birinden devam etmeniz çok daha uygun olur.