Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saçtan sarı ya dönüş :(

drasistan_23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
26
2
1
33
merhaba ;
sıcak cıkolata altı ombre yapan saygıdeğer kuaförüm yıkandıkca dip açılınca sıcak çıkolata güneşte turuncu oldu sonra komple açma yaptı dip e ne renk sürdüyse yine turuncu oldum sonra kızıp evde 11.1 boyadım küllü turuncuyu alır dıye aldıda yer yer yansımalar kaldı şimdi külleride biraz ıkınca güzel oldu ama nedense tek sarı renk çiğ durdu yüzüme bu sebepten dipleri biraz koyultup tarakla ara ara indirmek istiyorum ama dip rengi ne renk karar veremedim :/ altta kendi rengim ve beğendiğim renklerin resimlerini koydum sizden ricam şöyle yap diye bilceğiniz fikir şu renk yap diyebilceğiniz bi renk yada sizin öneriniz?
şimdiden çok teşekür ederim.

Eklentiler

• IMG_0524 (1).webp
    IMG_0524 (1).webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 625
  • günlük-sarı-saç-modeli.webp
    günlük-sarı-saç-modeli.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 2.827
  • sarı saç modelleri (17).webp
    sarı saç modelleri (17).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 4.129
sakın elleme, bayıldım bayıldım rengine.. nasıl ombreyle diplerin ton farkını bu kadar güzel eşitleyip tek ton yakalayabildin?
çok zor oldu:/ ombreli yerleri tekrar orielle açtırdım :( sonra 11.1 boyadım kendım aama yer yer yine turunculuk var bundan sonra acaba 9.1 9.3 mü devam etsem hem yeşillenme hem turunculuktan kurtulurum dıye dusunuyorum .

güzel duruyor ama tek saç olarak bakınca bu renkler güzel dururken yüzle uyum sağlamayınca sevmiyorum
senin de öyle sanırım değişmek istediğine göre
evet :( göz rengim koyu kahve kaslarım koyu renk cildim buğday ama yazın yanınca cok esmerleşiyorum bu sebepten bu sac renginin ya dipleriyle oynamam gerek yada değiştirmem gerek böle çok yapay duruyor doğal değil..

çok zor oldu:/ ombreli yerleri tekrar orielle açtırdım :KK43: sonra 11.1 boyadım kendım aama yer yer yine turunculuk var bundan sonra acaba 9.1 9.3 mü devam etsem hem yeşillenme hem turunculuktan kurtulurum dıye dusunuyorum .

9.1 ile devam et madem turunculuk istemiyorsun ama kahve göze hafif sıcak yansımalı sarılar gidiyor aslında.. şu haliyle yüzünün de göründüğü bir foto at istersen sana öyle geliyor da olabilir çünkü..

9.1 ile devam et madem turunculuk istemiyorsun ama kahve göze hafif sıcak yansımalı sarılar gidiyor aslında.. şu haliyle yüzünün de göründüğü bir foto at istersen sana öyle geliyor da olabilir çünkü..
canım bunları şimdi çektim makyajsız halimle :/

Eklentiler

• 20150627_163355.webp
    20150627_163355.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 624
  • 20150627_163326.webp
    20150627_163326.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 565
  • 20150627_163310.webp
    20150627_163310.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 567
evet :KK43: göz rengim koyu kahve kaslarım koyu renk cildim buğday ama yazın yanınca cok esmerleşiyorum bu sebepten bu sac renginin ya dipleriyle oynamam gerek yada değiştirmem gerek böle çok yapay duruyor doğal değil..
evet renk güzel olsada yüzünle doğallığı sağlaması lazım canım

dipleri 9.1 yapsanda bu renk yine aynı kalır pek değişmez küllülerde turunculuğu tam alamıyor
kaş rengin koyu değilmiş aslında
uyumsuz durmuyor ama belki dipleri küllü kumral yapsan 7.1 ile daha seversin tabi koyulaşır biraz

bu kadar açmışken 7,1 kadar koyultmak? çok mu koyu olur acaba tarakla sadece diplere uygulasam mı ki ara ara belki röfle gbi olur ne bilm evde de var aslında 7.1 demiyim mi? :D

birde turunculuk azaltıcı igora 0.22 ürünü var onu denesen burda arkadaşlar biliyordu bende KilicBaligi KilicBaligi arkadaşdan duymuştum boyaya ekleniyor çok minik miktarda

canım bunları şimdi çektim makyajsız halimle :/

yok hiç tezat durmuyor bence kaş rengin de tenin de, bir de makyajsız düşün yani.. dipleri boyayıp öyle tarakla aşağıya çeksen de röfle efekti olmaz canım tarağı çektiğin yere kadar gider boya sonrasında hemen açık renk başlar o işe hiç girişme bence.. bence sen bundan sonra yeni çıkan diplerini 9.1 ile 2 3 ayda bir de boy ve uçları için 9.0 ile boyarsan bu iş tamamdır..

Back
X