• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tut Tut Tuvaletin Yolunu Tut Tut Tut

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Kızımla 17 aylık denemeye başlamıştık iyi de gidiyordu fakat hasta oldu bıraktım. Simdi tam bir buçuk yaşinda. Kukuli tuvalet sarkilatini gorsellerini izletiyorum bu ara. Lazimligi oyuncak olarak oynuyor, arada gidip oturur beziyle çiş yapiyorum der cidden yapmis olur. Bebeklerine çis yaptirir. Lazimligin tuvalet oldugunu, cis kaka yapildigini biliyor, fakat bezsiz hic oturtmadim. Dogruca tubalete alistirmak istemistim, yarim kaldi. Bu defa lazimlikla baslamak istiyorum. Kakasini yaparken çiş yapıyorum der, gider bir köseye yapar. Çişini bilip bilmedigini çozemedim o nedenle. O kaka diyorum , cis diyor. Ikisini de çiş diye ogretsem sorun olur mu? Bir de inatlasma donemi baaladi. Istedigi olmayinca sinirleniyor, aglamaya basliyor, uzuldum diyor bana. 2 haftalik tatilde evden cikmayip ogretmek icin cok uygun. Yaz donemi memlekete gidiyoruz. Ev degisikligi, kalabalik, karisanlar daha zor olur diye dusunuyorum.

Back