• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutan transfer sonrasj ohss

Leyla1806

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2024
28
5
6
28
Selam arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım ilkte tuttu çok şükür ama ohss oldum😢 4 kasımda transferi oldum geçen hafta yani ayın 12 si gibi ben şişmeye başladım anlamadım gazdır dedim 3 gün boyunca inanılmaz şiştim idrarım öok koyu gelmeye başladj ve azıcık çıkıyordu belki de tatlı kaşığıyla cuma beta vermeye hastaneye geldim meğerse ohss olmuşum apar topar sıvı toplandı cuma betam 195 çıktı cuma cumartesi ferahladım şişliğim azaldı kilom değişmedi ama pazardan sonra tekrar başa sardı slı günü yani dün tekrar sıvı toplandı 1000 ml kadar o da anestesiz oluyor canımdan can gidiyor ama rahatladım derken şu an saat 03:30 ve yine şiştim kocaman oldum bu çile ne zaman bitecek bilen var mı beta arttıkça artıyormuş bebeğime bişey olur diye de korkuyorum 5 gündür hastanede yatıyorum şu an beram 865 olmuş yani ölücek gibiyim sevinemedim bile bebeğime o kadar üzgünümki halime oazar istifra ettim mesela sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyor 59 kiloydum transfer zamanı şu an 65 çıkıyorum😢😢 benim yaşadıklarımı uaşayan ve her şey geöti siyen var mııııııı???

Ben pcosluyum yumurta toplama işleminden sonra be de ohss oldum transferi 2 ay erteledik. Sizde de pcos mu var ?

Back