Tutku bir ilişkide yeter mi?

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhaba arkadaşlar geçen hafta açtığım konudan sonra kısaca bahsedebilirim ; sevdiğim biri vardı öncesinde hayatımı zindan etti ve sürekli gidip gidip geri döndü . Her daim kapım açıktı.Ancak içimde intikam biriktirdim , son geri döndüğünde aldattım . Yaptığımdan çok ama çok pişmanım.Bunu sebebini düşününce buldum ilişkiye devam etmek için onunda acı çekmesini istedim . Gerçekten sevıyordum ama eskiden şu an ise sonrasında konuşmak istedi benimle eskiden asla yapmaz dediğim şeyleri yaptı. Eve falan geldi , baya ulaşmaya çalıstı.. Yeniden başlamak istedi , istemesemde karsı koyamıyordum. Yani belki bu özelimiz ama sorunlarımız tamamen ten uyumuyla son buluyor. Yanyanayken aşırı mutluyuz , bana kendini açabiliyor. Bende onu cocugum gibi goruyordum yani her daim bana doncek bir cocuk gibi. Gurur falan kalmadı , eskiden cektıklerımı asla unutamıyorum orası kesın ama adama yok diyemıyorum. Cunku aslında ıcten bi yerde herşeyı duzeltmek istiyorum, sanırım kendisi de öyle . Senden kopamıyorum yanında olduğumda diyor, ancak eve dönduğumuzde işler değişiyor.. bende su an sevdiğimden emin degılım ama aramızda cok yuksek bir cekim var , bunu ıkımızde farkındayız cok net hemde .bunun adı nedir koyamıyorum aşk nefret tutku var ama sevgi bunun neresinde ? Duyguları çözemedikce daha da karmasıklasıyor. Ona göre plan izlemek. Napmamı onerirsiniz bu duygu karmasasını yasayan var mı?
Ayrıca burda ki arkadaşlar sayesinde kendime yakısmayacak düşüncelerden uzaklastım, hatta kimseye anlatmaktansa burada anlatmak beni daha iyi hissettiriyor. Belki de yaşlarımızın farkından dolayı farklı bakış acılarıyla bakıyoruz . Buda bana farklı bir yandan bakmayı saglıyor..
Sormak istediğim sizlere ilki bu duygunun adı ne . Diğeri ise ılıskılerde bu tutku ya da ismini ne koyarsanız koyun , etkisi nedir sizde ? Yani mantıgım asla almıyor bu adamı ama nefret etmekle de istiyorum.kısmende onda da durum öyle.. Bu durumu yaşayan varsa lütfen fikirlerinizi merakla bekliyorum , napmalıyım??

Adamın ki çekim değil de cinsel ihtiyaç ,seninki de alışkanlık .. birbirinizi somurmekten vazgeçin ..ayrıca "çocuğum gibi görüyorum " ne demek ya ? Anası yok mu adamın ? Sen de çok istiyorsan doğur bi tane yap analigini. . Baştan bu bozuk düşüncelerle ilişkiyi bitirmissiniz zaten .. sevgili sıfatıyla hayatına giren birinden sana çocuk olmaz ,bırak evcilik oynamayı ..bak o zaman işler yoluna girer ..

Ask nefret tutku bir arada dermisim.

Ten uyumuyla sorunlar cozuluyorsa sorun kalmamasi lazim.

Ama senin icinde bir seyler rahatsizsa demek ki dogru olmayan seyler var bunu sen biliceksin.

Ten uyumuyla butun sorunlar cozulse bu kadar siddet aldatilma ayrilma neden var onu da anlamis degilim.

Ten uyumunuz varken sen de onu aldatmissin demek ki sorunlari bitirmiyor bu uyum.

Mucuk mucuk yapmakta bi yere kadar..Kafalar uymadiktan sonra yarın oda eskisi gibi gelmemeye başlar. I ıh,ben olur veremiycem bu işe..

Sırf tutku ile ilişki yürümez.
son geri döndüğünde aldattım
Ayrı kalmanız daha iyi. Bunu öğrense zaten sizinle olmak istemez. En fazla boşluğa düştüğünde, birlikte olmak istediğinde falan görüşür, ciddi bir ilişki düşünmez.
hayatımı zindan etti ve sürekli gidip gidip geri döndü
Zaten sorunluymuş ilişkiniz, bırakın geçmişte kalsın.

Valla ilişkide tek kalıcı şey saygı diyorum..
Size acı çektiren bir insanla neden devam ediyorsunuz, Birde aldatmışsiniz sizde onu yani ilişkinizde sadakat kalmamış ki..
Aldatma sebebim tam olarak bana yaptıkları ıcındi yani bu bir açıklama muhakkak olamaz . Ancak olay daha detaylı yani

Adamın ki çekim değil de cinsel ihtiyaç ,seninki de alışkanlık .. birbirinizi somurmekten vazgeçin ..ayrıca "çocuğum gibi görüyorum " ne demek ya ? Anası yok mu adamın ? Sen de çok istiyorsan doğur bi tane yap analigini. . Baştan bu bozuk düşüncelerle ilişkiyi bitirmissiniz zaten .. sevgili sıfatıyla hayatına giren birinden sana çocuk olmaz ,bırak evcilik oynamayı ..bak o zaman işler yoluna girer ..
Bu kadar sert yazmanıza anlam veremedim. Ben çocuğum demedim yani yaptıklarını anlamam zor olmadığını söyledim . Keşke daha fikir verici yanıtlar verseydiniz

Sırf tutku ile ilişki yürümez.

Ayrı kalmanız daha iyi. Bunu öğrense zaten sizinle olmak istemez. En fazla boşluğa düştüğünde, birlikte olmak istediğinde falan görüşür, ciddi bir ilişki düşünmez.

Zaten sorunluymuş ilişkiniz, bırakın geçmişte kalsın.
Tesekkur ederim yorumunuz için, öğrendi kendisi zaten. Yani ben biraz açık ettim diyebilirim. Kendisine bunu sordugumda ben sana bunu yapsam napardın diye basında davranıslarından kastım . Bana yaptığının bin katını ama ben hazmedemiyorum diyor.
Sırf tutku yok ancak bu çok yoğun derecede mevcut. Güven karsılıklı hiç yok.

Aldatma sebebim tam olarak bana yaptıkları ıcındi yani bu bir açıklama muhakkak olamaz . Ancak olay daha detaylı yani
Anladım ama aldatan karşıdakini aldatmaz ki, Kendini aldatmış olur..
Bence hayatınızdan çıkarın kıymet bilen insanlarla devam edin hayatınıza inanın tutku aşk falan geçici nefsani duygular.
Size saygı duyucak merhametiyle sevgisiyle sarmalayan insanla birleştirin hayatınızı..

Tesekkur ederim yorumunuz için, öğrendi kendisi zaten. Yani ben biraz açık ettim diyebilirim. Kendisine bunu sordugumda ben sana bunu yapsam napardın diye basında davranıslarından kastım . Bana yaptığının bin katını ama ben hazmedemiyorum diyor.
Sırf tutku yok ancak bu çok yoğun derecede mevcut. Güven karsılıklı hiç yok.
Söylediğiniz haliyle bu ilişkinin yürümesi çok zor. Kendinizi yıpratırsınız.

Anladım ama aldatan karşıdakini aldatmaz ki, Kendini aldatmış olur..
Bence hayatınızdan çıkarın kıymet bilen insanlarla devam edin hayatınıza inanın tutku aşk falan geçici nefsani duygular.
Size saygı duyucak merhametiyle sevgisiyle sarmalayan insanla birleştirin hayatınızı..
Evet kesinlikle asla mantığım almıyor ancak ne beni çekiyor bilmiyorum . Size cok katılıyorum ama elimden su an hiçbir şey gelmiyor..

O kapinin acik oldugunu karsi taraf bildikce daha cok cekersin aen bende aptalim esime napsa kapim acikti evlendik 6 ay sürdu birak baskasini bul omrunu heba etme

Fuckbady deniyor buna benim bildiğim. Sadece cinsellik var aşk falan yok.
Bana göre doğru değil ama siz böyle kabul ediyorsanız yapacak bir şey yok.

Fuckbady deniyor buna benim bildiğim. Sadece cinsellik var aşk falan yok.
Bana göre doğru değil ama siz böyle kabul ediyorsanız yapacak bir şey yok.
Bende bunu düşündüm durum sadece bundan ibaret mi diye. Hayır gorusuyoruz harıcınde de bırbımizle .hatta bana herseyını anlatır , paylasır . Genel anlamda ısmı o mu bılmıyorum ama..

O kapinin acik oldugunu karsi taraf bildikce daha cok cekersin aen bende aptalim esime napsa kapim acikti evlendik 6 ay sürdu birak baskasini bul omrunu heba etme
Aldatarak sanırım bunu istedim neden yaptım bilmiyorum. Bana bir kez bile iltifat etmemiş biriydi. Beni görsün diye de olabilir.. yada o kapıyı tamamen kapatmak ıcınde. Ama hala ben acı çekiyorum..

Back
X