Merhaba arkadaşlar geçen hafta açtığım konudan sonra kısaca bahsedebilirim ; sevdiğim biri vardı öncesinde hayatımı zindan etti ve sürekli gidip gidip geri döndü . Her daim kapım açıktı.Ancak içimde intikam biriktirdim , son geri döndüğünde aldattım . Yaptığımdan çok ama çok pişmanım.Bunu sebebini düşününce buldum ilişkiye devam etmek için onunda acı çekmesini istedim . Gerçekten sevıyordum ama eskiden şu an ise sonrasında konuşmak istedi benimle eskiden asla yapmaz dediğim şeyleri yaptı. Eve falan geldi , baya ulaşmaya çalıstı.. Yeniden başlamak istedi , istemesemde karsı koyamıyordum. Yani belki bu özelimiz ama sorunlarımız tamamen ten uyumuyla son buluyor. Yanyanayken aşırı mutluyuz , bana kendini açabiliyor. Bende onu cocugum gibi goruyordum yani her daim bana doncek bir cocuk gibi. Gurur falan kalmadı , eskiden cektıklerımı asla unutamıyorum orası kesın ama adama yok diyemıyorum. Cunku aslında ıcten bi yerde herşeyı duzeltmek istiyorum, sanırım kendisi de öyle . Senden kopamıyorum yanında olduğumda diyor, ancak eve dönduğumuzde işler değişiyor.. bende su an sevdiğimden emin degılım ama aramızda cok yuksek bir cekim var , bunu ıkımızde farkındayız cok net hemde .bunun adı nedir koyamıyorum aşk nefret tutku var ama sevgi bunun neresinde ? Duyguları çözemedikce daha da karmasıklasıyor. Ona göre plan izlemek. Napmamı onerirsiniz bu duygu karmasasını yasayan var mı?
Ayrıca burda ki arkadaşlar sayesinde kendime yakısmayacak düşüncelerden uzaklastım, hatta kimseye anlatmaktansa burada anlatmak beni daha iyi hissettiriyor. Belki de yaşlarımızın farkından dolayı farklı bakış acılarıyla bakıyoruz . Buda bana farklı bir yandan bakmayı saglıyor..
Sormak istediğim sizlere ilki bu duygunun adı ne . Diğeri ise ılıskılerde bu tutku ya da ismini ne koyarsanız koyun , etkisi nedir sizde ? Yani mantıgım asla almıyor bu adamı ama nefret etmekle de istiyorum.kısmende onda da durum öyle.. Bu durumu yaşayan varsa lütfen fikirlerinizi merakla bekliyorum , napmalıyım??